Márki-Zay Péter győzelmével az ellenzéki előválasztás során új helyzet állt elő, de ha a polgárok benne látják Orbán Viktor esélyes kihívóját, ezt az összefogásban részes hat pártnak is tudomásul kell vennie. Vagyis nem kellene acsarkodni, egymás stílusát bírálni, hanem egyetlen feladat van: a különféle nézeteket harmonizálni, és meg kell találni a közös minimumot.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Jól beszél az öreg, kár hogy az ellenzéki 6 párt vezetője nem érti ezt az egészet...!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Egyes magukat ellenzékiek gondolók most is csak a hazudozással, mocskolással vannak elfoglalva, ugyanúgy, mint 2018-ban is tették.
Márki-Zay ugyanúgy kint volt tegnap az aláírásokat gyűjteni, mint a többi 6. És hoppá! A neten mi fel nem bukkan? Még standjuk is van az MMM-nek!
en-gb.facebook.com/markizaypeter
Imádni senkit nem kell, senki nem is várja el, de lehülyézni sem kell egymást és üvöltözni sem kell, hiszen senki nem főnöke a másiknak. Márki-Zay sem csicskának állt be az összefogásba!
Béla333
@kulabombaafityiszre: 19.00
Szerintem meg az a szánalmas, hogy miután 15 percig az ellenzéki pártok és Márki-Zay közötti feszültségről faggatták és nem engedte a riporter, hogy másról is beszéljenek, az utána következő okos megmondóemberkék meg azt rótták fel hibájául, hogy nem beszél másról csak a konfliktusról. Amúgy hogy van sapkája vagy nincs sapkája?! Mindegy csak rugdosni lehessen.
És ezek mondják magukat ellenzékinek. Erre mondják, hogy minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak?
tudode
Magyar György ezek/azon után is "tiszteletet" feltételez a fideSS alapítók kaparjkurta oszLOPOS ALAPitójáról, aki nélkül ez a gyülekezet egy bazi nagy 00!!:
.
Magyarszágo az EU bacilusa úgy lejáratta, hogy évtizedek kellennek ahhoz, hogy kiheverja pávatáncát saját hazája, sőt az ATM-nek tekinttett Európai Unió is, amelynek ha mást nem köszönhetünk 76 évi BÉKÉT, amelyről a sokadik (Libe, Tavares jelentés után a Sargentini vita során pacekba minősítette egy luxemburgi képviselő, és csak egy ciniKUS mosolyt engedett meg magának ahelyett, hogy a szerecsenmodatókkal nem süllyedt el szégyenében
.
---- Frank Engel, luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet
www.youtube.com/watch?v=d8IkyQ9v3n0&t=2s
---------------------
.
Ugyanazon a vitán
.
----- Kedves Orbán miniszterelnök úr..
www.youtube.com/watch?v=yEvedNhLysw&t=8s.
----------------------
.
Tisztességért nem állt sorba egyszer sem az, aki 2021-ben meghágva alelnökként a Liberális Internacionálét, majd az EU néppártot megmagyarázta saját bizonyítványát, akinek már kitellett a becsülete, és az EU szélsőjobb vezetője "akar" lenni azzal a múlttal, amelytől még a széljobboSOK is ódkodnak
.
---- Viktor Orban defends christian values against left-liberal attacks. EU Parl.18-01-2012 ENG DEU Subt.
www.youtube.com/watch?v=9yB78a0Rw98
----------------
.
Csak az erős idegzetüeknek ajánlott belehallgatni 2012-es kioktatásába/
.
Az a tanulság őszentsÉGE "hadicseleiből" amíg írmagja marad az Ország Imaházában, addig nem lesz béke, nyugalom abban az országban, amely egy ÁTVERŐSHOW ÁLDOZATA lett egy jelentéktelen pofakaratés pacáknak!
.
Csodával határos lenne ha tévednék nyugalmazott kormánytisztviselőként, belelátva őfélesége cinkeltkártyáiba!
tudode
Belehallgatva a fideSS alapítők selejtjének főkolomposának hegyibeszédjébe, valójában az az ALAPTÖRVÉNYÉT még ő sem merészelte alaptörvénynek becézni, miután lebögöbb a soros elnöksége alatt is
.
---- Viktor Orban defends christian values against left-liberal attacks. EU Parl.18-01-2012 ENG DEU Subt.
www.youtube.com/watch?v=9yB78a0Rw98
--------------------
.
Nem kispályás a pasi, sőt a kor előrehaladtával ma már nem tesz mást, csak a hokizsebéből kikandiKÁZÓ fékek és ellensúlyok egyeduralkodója is!
.
Az még nem született meg aki túl tudná harsogni a pofaKARATÉJÁT!
kulabombaafityiszre
@Béla333: tegnap, 19:10
Ugyanúgy jársz mzp-vel,mint az lmp-vel.
Még emlékszem itt milyen vérre menően védted az lmp-t.
Rizikó
Doktor úr! A közös minimum, hogy az egész ellenzék becsomagol és visszavonul. Ettől jobb alternatívát nem kapnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.