A közösségi oldalán írta le véleményét az ellenzéki vezető. 

Márki-Zay Péter szerint a Fidesz gőzerővel készül a választások elcsalására
Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt szerint még a támogatóik közt is akadnak, akik manipulált közvélemény-kutatásokon keseregnek, a Fidesz gőzerővel készül a választások elcsalására.

"Nemcsak a hazugságaik arcátlanabbak, mint valaha, nemcsak az államkincstárt ürítik ki, hanem egy most kiszivárgott hangfelvétel szerint az Országos Roma Önkormányzat Fideszhez húzó tagjainak szerződéseket kínáltak, és ezért „politikai és szakmai teljesítményt várnak”

– írta a Facebookon Márki-Zay Péter.

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt utóbbi mondatában Sztojka Attila romaügyi kormánybiztosra gondolt. Róla szivárgott ki ugyanis egy hangfelvétel, amit a Népszava mutatott be. Az ügynek azóta volt egy újabb epizódja, mivel az Országos Roma Önkormányzat elnöke megállapította: „bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja” áll fenn.

"Így működik, amikor egy maffiaállam maffiamódszerekkel közelít a magyar cigányság felé. Számomra ebből az derült ki, hogy nem csak az ellenzéket, de még a saját embereiket is lehallgatja ez a gátlástalan, gonosz hatalom. Orbán Viktor kíméletlenül mozgósít, minden legális és illegális eszközt bevet, nem érdekli, hogy mibe kerül, de meg akarja tartani a hatalmát. Mi többen vagyunk. Mi tisztességesek vagyunk. Nekünk van tervünk Magyarország felemelésére. Ezért győznünk kell!”

– írta Márki-Zay Péter.

Forrás: hvg.hu

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Hódmezővásárhely polgármestere mikor dolgozik aktívan a városáért? Mennyi szabadsága van neki, hogy körbegarsszálja az országot! Alig van otthon... Jelenléti ívet aláír?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Rizikó: Szóval még is csak te vagy ,,új névvel,,kis dinnyém ...:):):) Te gyökér román medvetáncoltató...DDDxD
Sámannus
@KisTehen: Ezt te sem hiszed el.
Kb olyan ez mint a fidesz moslék kínálgatása. Vannak aki aránytévesztésben vannak, és látható a kommunikációjukból.
Csak figyelmeztetni kell őket időnként, hogy csak addig van rájuk szüksége a pohosnak amíg kiszakítják őket a csapatból.
Általában a demagógék szeretik kifordítíni az ellenzék szándékát. Mint a Volner csinyáta. Farkas kiált mert ő maga a farkas.
Béla333
A Fideszes maffiózó akkor hazudik, ha kinyitja a száját. Pontosabban akkor is hazudik, ha hallgat vagy éppen alszik.
Ellenben lopni még így is tud! Amikor alszik is!
Egy genetikai csoda a Fideszes maffiózó!
Németh István
@KisTehen: @Béla333: @Clavigo: A kérdés csupán mivel tudjátok bizonyítani, hogy az Orbán Viktor, vagy akár a FIDESZ-KDMP hazudik! Amit nem ígértek meg azt is megadták, amiket nem is gondoltatok mindet túlteljesített! Mindannak ellenére, hogy TÖBBEK KÖZT ti is ott gátoltátok és gátoljátok ma is és 13 éve ahol csak tudjátok! Mi több a tetves haverjaitok az Eu. -ba hazaárulást hajtanak végre sorozatosan! Miközben a szociális adottságok, a család-politika, a rezsicsökkentés az adócsökkentés, a migrációs költségek viselése, a beruházások és a munkahelyek biztosítása terén stb. világviszonylatban CSODÁLNAK MINKET! - azért csak úgy kérdezem van a pofátokon bőr egyáltalán? Mi a helyzet az elcsalt önkormányzati választások területein működő tolvajlásokkal, gratuláltok a főváros lezüllesztéséhez a a BKK szétlopásához, az emberek 500 fő elbocsátásához - lesz munkájuk, ne féljetek! De ti csak nyugodtan rohadjatok meg! Az ilyen portál nyilván segít nektek a rohadásban is miközben aljasul uszít a Viktor ellen!
Lepényleső
Amiatt nem aggódnak amit közpénzen már régen lezsíroztak,legfeljebb azért aggódnak,
miképp adják ezt be újból azoknak akik valójában nagy többségben vannak,
mert mi van ha már nem hisznek az ortodox mateknak,s felébredve kelnek fel reggelén egy napnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok