A kormány azt állította, hogy az így megszerzett e-mail címeket csak az oltásokkal kapcsolatos információk terjesztésére fogják használni. Ez ma végképp megbukott. Korábban is felmerültek már aggályok arra vonatkozóan, hogy a kormány nem olyan keretek között használja majd fel az oltási regisztráció alkalmával megszerzett milliónyi e-mail címet, mint azt ígérték. Tény, hogy korábban is küldtek már olyan e-mailt, ami inkább a saját eredményeikről számolt be, semmint a Covid-járvány vagy a védőoltások helyzetéről. A legutóbbi – kedd délelőtt kiküldött – levelekben pedig már nyoma sincs a koronavírusnak – leszámítva egy kétmondatos zárópasszust. „2022-ben számos változás lép életbe. Az alábbi levélben összefoglaljuk a legfontosabbakat” – kezdik a levelet. Majd részletekbe menően írnak a január elsejétől bevezetett béremelésekről, az adócsökkentésekről, a fiataloknak és időseknek biztosított támogatásokról és természetesen a családok támogatásáról. Mint írtuk, egyedül a...

Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Attika ismét kussol Orbán újabb „csínytevése” kapcsán

ráadásul a magát ellenzékinek állító médiumok hercigeskednek ezen a durva törvénysértésen is

Hic & nunc azon nem poénkodom, hogy Orbánék valóban minden eszközt megragadnak, minél ocsmányabb annál inkább, de hogy: a propagandát lenyomnák a torkunkon???
A derék portálok számolnak be róla, hogy ártunk és qurmányunk „a Vakcinainfó oldalát is arra használják, hogy kampányoljanak”. Ami lássuk be igencsak várható volt: miért pont ott ne???
A dolog pikantéria, hogy a portálom igencsak butuska megfogalmazásban arról beszélnek, hogy
„a kormány megígérte, hogy nem fogja”,
illetve
„A kormány azt állította, hogy az így megszerzett e-mail címeket csak az oltásokkal kapcsolatos információk terjesztésére fogják használni”!
Azt a látszatot keltvén, hogy csak és csupán arról van szó, hogy ezek a csúnya Fiuk nem mondtak igazat. Pedig nem csak szimplán HAZUDTAK – hiszen az szinte kizárólagos náluk -, de taxatíve megsértették az adatvédelmi előírások szinte mindegyikét. Dr. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság igencsak jól bebetonozott vezére ezzel sem fog foglalkozni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.