Az európai parlamenti alelnöki megbízatásom két és fél évre szólt, és most lejárt. Úgy döntöttem, nem indulok újra, a parlament a jövő héten új elnököt és alelnököket választ – közölte Facebook-oldalán Dobrev Klára.

Dobrev Klára nem indul újra, hazatér Brüsszelből

Azt írja, ez az elmúlt két és fél év élete legfelemelőbb és legmozgalmasabb időszaka volt, "tele olyan sikerekkel, amilyenekről álmodni sem mertem volna".

Dobrev szerint elmúlt két és fél év hatalmas eredménye, hogy az európai intézmények szeme kinyílt: a Fideszt végre kitessékelték az Európai Néppartból, és az EU nem hajlandó tovább finanszírozni Orbán korrupt rendszerét.

Magyarországon a csaló, egyenlőtlen választási rendszer ellenére 12 év után először teremtettük meg a feltételét Orbán leváltásának. A hat párt szövetsége a legfontosabb politikai feltétele a rendszer menesztésének.

De mindez még nem elég! – teszi hozzá.

A mindennél fontosabb feladat most Dobrev szerint Orbánék leváltása.

Az előttünk álló időszakban Magyarországon a hazai kampányra, Brüsszelben az Európai Egyesült Államok elősegítésére fogom minden erőmet koncentrálni. Hatalmas munka vár ránk, tartsatok velem!

- írta közösségi oldalán Dobrev Klára.

Forrás: Facebook/Dobrev Klára

Fotó: MTI/Mohai Balázs

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
S most jön a 2 szék közül a földre ülök effektus!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Egy szar hazaárulónak nincs is mit keresnie az Eu. parlamentben, de még a közéletben sem! Undorító undormány még a nagy link nagyapját is lejáratta a moslék viselkedésével!
kereső
Nem győzitek egymást től licitálni, hogy ki tud ordenárébb kommentet kipréselni magából. Túlteng az intelligencia- a béka perspektivában.
odst
@Bástya Béla Elvtárs: A "Béla" segített ebben.
De az vagy, aki akarsz.
Én nem ítéllek el ahogy a fideszes "barátaid" teszik ezt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.