Puritán, zöld-fehér színű ellenzéki plakátok lepték el Budapestet. Az ellenzéki összefogás plakátjai a hét elején jelentek meg a fővárosban, a három fő üzenetet közvetítő hirdetéseket Orbán Viktor nemrégiben szállóigévé vált szlogenje ihlette.

Csőre töltötte a kampány-fegyvert az ellenzék is: "Orbán megy" – ez a fő szlogen

Hétfőn pedig kampányüzemmódra kapcsolt a magyar ellenzék is, a több száz óriásplakátot látva pedig úgy tűnik, hogy Orbán Viktor szlogenje adta az alapötletet a pártoknak.

A Márki-Zay Péter vezette ellenzék összesen három témában üzen a plakátokon a magyaroknak, amelyeken az előre és hátra nyilak tűnnek fel, rajtuk az "Orbán megy", az önálló egészségügyi tárca, a rezsicsökkentés megtartása és a pártok szlogenje, a „mindannyiunk Magyarországa” feliratok látszanak.

A miniszterelnök-jelölt és a pártok, illetve azok pártlogója sem szerepelnek a plakátokon, csak az Egységben Magyarországért megjelölés.

A plakátokról készül képeket IDE kattintva tekintheti meg.

Forrás: 24.hu

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Jajj istenem de rosszul vagytok ideírogató fidesz nyaloncok. Demokrácia van szerintetek nem? Akkor az is bele kéne férni, hogy indul bárki is orbánotok ellen.
Igen egyetlen cél van, hogy orbán menjen. Róla szól mivel ő kézivezérel és ő baszott el mindent az elmúlt 12 évben. (már előtte is)
Hajrá ellenzék csak azért is :)
A fővárost is elvesztette a puhos van esély, hogy az országot is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csak úgy...: január 13. 11.47

Annak alapján, amit mutat magából: az.
csak úgy....
@Nyírfa: a fideszes efftársak buta magabiztossága hajlamos gyilkos bunkóba átcsapni!
Nyírfa
@csak úgy...: Talán nem állok messze az igazságtól azzal a hipotézissel, hogy fantáziálnak is a kommentjeikben foglaltak fizikai megvalósításáról. Közülük vajon hányan állnak készen rá?
csak úgy....
@Nyírfa: ezt talán a közös barátunk mai szösszenetéböl,te jobban és elfogulatlanabbul tudod kiszürni mint én..,aki se úttörö se kisz tag...se semmi sem vót! -engem ,mint "idöutazót" mindenhol "lenéznek" ,hogy nem hozzájuk vagyok öltözködve.. :)
na vissza a közös baráthoz,aki ma ezt a szöveget dobta be :
"Jó lenne egy már egy felforrósodott, kvázi-háborús konfliktus egy olyan választás előtt, amit emberi számítás szerint, a moslék amúgy sem tud megnyerni, he?"

(Hát még Washington és Brüsszel hogy élvezné...)
a zárójeles is az ö csömbörléke...,na erre mit szólsz!? -de nem szeretnélek befolyásolni,te döntsd a nyakába..
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 21.29

Mit öntsek a "közös barátunk" nyakába? A saját mocskát? Önti ő azt magára szorgalmasan, ha látná a tükörben azt, amit mi, elszörnyedne.
Nekem tetszik az időutazó lényed - ha ez számít. :) Ja: és ezzel nem vagyok egyedül.

Csak kapkodom a fejem, amikor belenézek a hírekbe. Jelen pillanatban ez az ország nem a hazám, hanem csak a szülőföldem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.