A Kétfarkú Kutya Párt elnöke is szeretné, hogy az ellenzék győzzön, de nem bánná, ha Márki-Zay Péternek nem lenne nagy hatalma.

"Az volt életem legsz@rabb hónapja, amikor MZP elkezdett könyörögni" – interjút adott MKKP elnöke
Kép:YouTube

Nekem az volt életem legszarabb egy hónapja, amikor MZP elkezdett könyörögni, hogy ne szavazzanak ránk az emberek. 15 éve csinálom ezt a pártot, és soha nem tapasztaltam ilyen gyűlöletet emberek részéről

– mondta Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke a Telexnek adott interjúban azzal kapcsolatban, hogy pártja is állít egyéni jelölteket az áprilisi országgyűlési választáson.

Mint kifejtette, ezt azért teszik, mert csak akkor állíthatnak listát, ha legalább 71 helyen van egyéni képviselőjelöltjük, viszont ő személy szerint nem szeretné, hogy fontosabb körzetekben, ahol ezen múlhat az ellenzék győzelme, „ráinduljanak” az ellenzéki összefogás jelöltjeire.

Nyilván nyerjen az ellenzék, és akkor nyilván MZP fog kormányozni. De reméljük, így, hogy hat párt áll mögötte, és neki nincs saját frakciója, talán nem lesz akkora hatalma. Az meg egyébként nagyon sok szempontból jó, ha hat pártnak kell kormányoznia. Ha a hatalom szegmentáltabb, mint ahogy most van, az jó

– mondta. Arra a kérdésre, hogy van-e olyan programpontja az ellenzéknek, amit tudnak támogatni, azt mondta: azt látja, hogy az ellenzék is megváltoztatná azt, hogy olyan embereket támogat az állam, akiknek nincs erre szükségük, és inkább azokat támogatnák, akik rászorulnak.

Forrás: rtlklub.hu

Címlapkép: YouTube

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Úgy tudom, be szerette volna vonni az ellenzéki együttműködésbe Márki-Zay a Kutyapártot.
Nem tudom ez miért olyan nagyfokú sértés ennek a pojácának, hogy így kelljen beszélni, mocskolni.
Egy aljas dolog az, amit most ez a Kovács gyerek csinál.
Eddig szimpatizáltam velük, de ezek után alma, ejtve vannak, remélem minél kevesebb szavazót vesznek el az ellenzéktől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
@kormanyos63: Talán az a gyomorforgató, amit ez a pojáca művel! És még azt hisz magáról, hogy milyen okos és szellemes! Szerintem ez is csak egy magamutogató senki! Sajnos erre is van igény, mint a Gyözike sora!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.