„Schadl György diplomata útlevele 2022. január 3-i dátummal azonnali visszavonásra került” – válaszolta a 444.hu hétfőn küldött kérdésére a Külügyminisztérium.

Visszavonta a külügy a vesztegetéssel gyanúsított fővégrehajtó diplomata útlevelét – Elfogásakor éppen Dubajba tartott feleségével

Fotó: pixabay.com

A Völner-Schadl-ügy nyomozati iratairól szóló, 444.hu-ban megjelenő sorozat második részében megírták, hogy a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökénél, Schadl Györgynél diplomata útlevelet is találtak a rendőrök, amikor november 5-én elfogták a reptéren.

Vallomásában azt mondta, azért kapott ilyen útlevelet a külügytől, hogy a járvány alatt nemzetközi konferenciákra járhasson. A minisztérium nem válaszolt arra a kérdésre, hogy milyen indokkal adtak Schadlnek diplomata útlevelet.

Schadl elfogásakor éppen Dubajba tartott a felesége társaságában, akinek szintén volt diplomata útlevele. A végrehajtói kar elnöke vallomásában ragaszkodott hozzá, hogy

nem szökni próbáltak.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: pixabay.com

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Drúzsba peti cukorkája: diplomata útlevél- végrehajtóknak, focistáknak-meg a jó ég tudja még kiknek.Gondolom, habony és baráti köre sem maradt ki, és a nemzethy tőkésosztály prominensei sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Biztos, hogy az összes bennfentes maffiózónak ki van osztva a diplomata útlevél, ha beüt a b+, akkor mindenki menekülhessen amerre lát.
Sámannus
@Horizont: A hívek nem háborodhatnak fel, mert ők is le vannak szarva,de egymást is leszarják. Nincs tájékozódási pontjukm csak amikor se a kasszából, se az üzletből nem lesz mit lopni, akkor kezdenek egymástól lopni. No akkor üt be a balhé.
Szareső lesz a Kajmánszigeteken is.
namihami
@bakcsubakka: Csak nehogy úgy járjunk azzal is, mint az egyszeri fideszszavazó a töltött csirkével:
-Mivel töltötted meg azt a csirkét.
-Semmivel. Hiszen már tele volt!
Clavigo
Dzsuva Balutól már visszavették bakon ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.