A Borsonline.hu számolt be arról, hogy ötven napja kezelik Csollány Szilvesztert az intenzíven.

Zacher Gábor elmondta, mit gondol Csollány Szilveszter állapotáról
Fotó: MTI/Kálmándy Ferenc

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász szervezete nem adja fel harcot, és abban is bízhatunk, hogy ilyen hosszú küzdelem után többeknek sikerült a felépülés.

A Bors csütörtöki értesülései szerint Csollány Szilveszter állapota változatlan.

A lapnak Zacher Gábor, a hatvani kórház főorvosa elárulta, bízhatunk az olimpiai bajnok felépülésében, mert szervezte régóta küzd a betegséggel.

Ez egy hosszan tartó kezelés, és nagyban függ a sikere attól, hogy ki milyen állapotban került a kórházba. Nem mindegy, hogy egy idős, több betegséggel küzdő, vagy egy jó egészségi állapotban, és kiváló kondícióban lévő egykori élsportoló kerül ebbe a helyzetbe. Csollány ugyan már hosszú ideje harcol, de annak örülni lehet, hogy a szervezete még nem adta fel. Tudunk olyanokról, akik három hónap mélyaltatás után is felépültek, ezért bízhatunk abban, hogy Csollány is megnyeri ezt a csatát.

Csollány állapotáról a decemberi kórházba kerülése óta semmit sem közölt a család. 

Forrás: Borsonline.hu
Címlapkép: MTI/Kálmándy Ferenc

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
kamu duma...géppel a végtelenségig életben lehet tartani.., már akinek ez élet...vírus ellen nincs gyógyszer,ez is jól példázza...a felépülése az immunrendszerétől függ...ami viszont nem függ attól hogy sportoló vagy sem...ez egy genetikai dolog...nos, pont ezért nem szerencsés piszkálni a hülye vakcinákkal...ha mindenáron oltatni akar valaki, akkor az elölt vírusos...lehet az sem ér sokat, de legalább nem árt...
levarosbukta
Én meg azt gondolom, hogy-hogy az egyszerű halandók közt nincs senki ilyen überf@sza gépen ami képes ennyi ideig életben tartani az embereket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.