A Rockkalapács 1989. novemberi műsorának felvételét négy évvel ezelőtt töltötte fel egy felhasználó a legnagyobb videómegosztóra, most olvasónk hívta fel rá a figyelmünket. „Az elmúlt negyven év azt hozta az emberek számára, hogy ma már kivárnak, nem hisznek semmiben. Várják, hogy majd kialakul, de azokat kell követni, akik nem lapítanak” – mondja Nagy Feró riporternek Pataky Attila, akit az akkori felállásban már nem az eredeti Edda Művek-tagok vesznek körül, hanem az őket váltó fiatalok. A frontember szerint eljött a pillanat, „amikor nyilatkozni kell, felelősséggel, hazaszeretettel, emberszeretettel, és tenni is a dologért”. Pataky Attila elmondja, az SZDSZ-ben találta meg a helyét, azért, mert ott talált olyan egyéniségeket, akikre fel tudott nézni. 1989 novemberében a rendszerváltás még nem zajlott le Magyarországon, néhány hónappal az első szabad választások előtt voltunk, ám a folyamatok ekkor már visszafordíthatatlanoknak tűntek. Az időközben a jelenlegi...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Mindig amerre a szél fúj :)
Ugye Atesz?
koszpeko
Aki többet fizet oda húz.
Hol mulatóst énekel, ufozik, zálogházat nyit, rock zenész.
Mindig azt teszi ahonnan pénzt vár.
koszpeko
Az IHM is azt énekelte az EDDA paródiában "lemezgyártól levél érkrzett, kiadnák ők minden dalom de előbb fizetnek nekem"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.