Január 24-én, hétfőn örök álomra szenderült Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornászunk, aki hosszú hetek óta volt már kórházban a koronavírus-fertőzés szövődményei miatt.

Csollány Szilvesztert gyászolja az ország. Berki Krisztián (tornász), politikusok, celebek fejezték ki részvétüket a családnak
Fotó: MTI/Földi Imre

"Óriási veszteség számunkra Csollány Szilveszter halála, egy olimpiai bajnok társunk hagyott itt minket. Mind az egyetemes magyar sportban, mind pedig a teljes magyar tornásztársadalomban óriási űrt hagy maga után, hatalmas tragédia a magyar torna számára"

- idézi a MATSZ sajtóközleménye Magyar Zoltán elnök szavait.

Berki Krisztián tornász – aki szintén olimpiai, világ- és Európa-bajnok volt –, a MATSZ sportigazgatója elmondta, óriási élmény és motiváció volt számára Csollány sydneyi győzelme. A következő emlékezetes esemény a patraszi kontinensviadal volt 2002-ben, ahova együtt utaztak. A legnagyobb büszkeség pedig az volt a lólengés-specialista számára, amikor ugyanannak az évnek a végén már együtt szerepeltek a debreceni világbajnokságon.

"Nagyon sajnálom, hogy utoljára személyesen a junior világbajnokságon találkoztunk Győrben. Borzasztó, hogy ahogy növünk fel, egyre több példaképet veszítünk el"

- mondta Berki.

Orbán Viktor is gyászol, Facebook-oldalára azt írta ki: "Isten veled, Bajnok!"

Gyurcsány Ferenc szavak nélkül búcsúzik:

Schobert Norbi pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy a Covid nem vicc. Ő tudja. 

Forrás: MTI, Facebook

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
(07:22) Azért tegyük hozzá, fentieket egy olyan személy írta, aki "megjárta a János Kórház pszichiátriáját is, újra és újra felerősödő pánikrohamai miatt sokszor nyugtatókat, hormonkészítményeket kellett szednie, amelyek azonban csak átmenetileg - vagy úgy sem - oldották meg problémáit."

Tamás Rita újságíró önértékelése:
"Én olyan példát próbálok a nők - és gyakran a férfiak - elé állítani, amelyik nagyon hétköznapi. Amelyikben vannak könnyek és fájdalmak. Amelyikben van magány és magunkra utaltság.
Ezért mondom mindig, hogy én nem vagyok influenszer, hanem csak egy átlagos nő. Egyedülléttel, csalódásokkal és pofára esésekkel."

Egyszóval, egy küzdelmes élet margójáról születhet egy ilyen kegyetlen, már-már súrolva a kegyeletsértés határait. Az érintett már nem tud védekezni...!
Macskaszem
@verőce21: Semmi sértő nincs benne. Nagyon is emberi.
kereső
@verőce21: Ez a nekrológ az emberről szól elsősorban- nem a sportolóról a "gyűrű(k) uráról".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.