A Magyar Közlöny legutóbbi száma tartalmazza a rendeletet, amely egy fontos kiegészítést tartalmaz. E szerint a gyermeket nevelőknek februárban érkező adó-visszatérítés, vagy ekho-kedvezményre nem vonatkozik a követelésfoglalás.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Mi lesz így a jutalékkal ? Fitymák papírzacskós rendszer Urai fel fognak háborodni ! Bár nem majd lopnak máshogy. Abban kreativak. Szlogenjük szerint éljen a Haza vigyük hát haza. Ezt megoldják nem 75 hanem 100 százalékosan.
Eladott Ország
A végrehajtó majd ráteszi másra a kezét. Mint tudjuk a maffiaállam egyébként is mindig mások nemi szervével veri a csalánt. - Családi adóvisszatérítés: ha bírja a költségvetés, hajrá! És ezt ugye mindenki megkapja!? Azok a családok is, ahol nincs kereső. Vagy azok a családok is, ahol egy közmunkás fizetésből élnek sokan, adó szinte nulla, meg azok a családok is, ahol egy vagy két kereső összedob havonta nettó két millát. Ez így nagyon pöpec, igazságos. A család az család, piszlicsáré részletekkel nem idétlenkedtek. Ja, meg még egy apró bökkenő. mennyi lesz az annyi? Mert az éves SZJA (jövő) májusban lesz megállapítva, addig sűrű homály, mennyi ”jár” vissza. Marad hát az elfogadott metódus, a hasra ütés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.