Ez derült ki egy friss kutatásból. 

Itt az igazság a kínai vakcináról! Az idősek teljesen védtelenek a koronavírussal szemben

Fotó: JORGE BERNAL / AFP

A Sinopharmmal oltott 80 év feletti magyarok 50 százaléka gyakorlatilag védtelen a koronavírussal szemben, ugyanis egy friss tanulmány szerint náluk nem termelődtek antitestek. A 60 évesnél idősebbek esetében ez az arány 25 százalékos.

60 éves kor felett a Sinopharmmal oltott magyarok 25 százalékánál egyáltalán nem termelődött semlegesítő antitest, a 80 év felettieknél pedig ez az arány már az 50 százalékot is elérte – derült ki egy friss tanulmányból, amelyet Ferenci Tamás docens, az Óbudai Egyetem biostatisztikusa és Sarkadi Balázs akadémikus, az ELKH Természettudományi Kutatóközpont orvos-biokémikusa készített.

A tudósok 450, kínai vakcinával oltott alanynál mérték a vírus tüskefehérjéjének egy kulcsfontosságú részéhez, a receptorkötő doménhez (RBD) kötődő antitestek szintjét – azért ezt, mert ez a vírust ténylegesen semlegesíteni képes antitestek szintjét jelzi – legalább 14 nappal a második adag megkapása után, 2021. április 1. és június 21. között.

Forrás: penzcentrum.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hogy jobban megértsük a történet súlyát, képzeljük el a fidesz sajtót, ha ezt Gyurcsány tette volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Málna: Még mindig nem értetted meg, hogy miért a kínait erőltették, miért azt fogadta a gazdád személyesen, miközben Pfizer is jött minden héten, ugye?
Tavasszal visszamondta a Moderna rendelést, mondván év végére késő lesz.
Ma már nem is kell vakcina, ugye?
Jeeszusom...
Aki Én
@KisTehen: Miért érzel késztetést az ilyen felesleges és ostoba megnyilvánulásokra. Qrvára unatkozol, qrvára sivár az életed.
kereső
@Aki Én: Hagyd már. az anyját is megtagadná orbán kedvéért.
ómió
Ejh, azok a fránya "efftársi kutatások"...! Pláne, mint "igazság"!
Aki Én
@KisTehen: Ennyi faszság nem megy egy gondolattal? Mondom, beteg vagy.
Málna
@Aki Én: Még mindig nem értetted meg, hogy sokáig nem volt elég Pfizer? A Moderna meg miért kellene, ha már van elég Pfizer? Soha nem fogod felfogni, egyszerűen nincs hozzá agyad...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.