"Politikai szélhámosokról" beszélt Gyurcsány Ferenc Miskolcon egy csütörtöki fórumon, hangsúlyozva: ezek Magyarországot becsapják, gyáva és számító módon. A kormányfő nevet, neveket ugyanakkor nem említett.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

basatu
Öszöd előtt is mások csapták be számító módon az országot.Igazi képmutató viselkedés.Még ő vádaskodik.
vukkocska
Nem vádaskodik. Szerinted ki - kik voltak azok, akik megfújták az egészségügyi reformot. Akik abban az időben voltak kórházban mondták, hogy meg lehetett enni az ennivalót, s amikor eltörölték a vizitdíjat ugyan az a pocsék étel volt, vagy még rosszabb. Az orvos pedig ugyan úgy tartotta a markát a hálapénzért. Akkor csak az orvosnak kellett adni, az ellátás rendben volt. Most vihetik megint a kaját is.
furfang
@vukkocska: A mostani csődös helyzetre már egyéb nem hiányozna, mint az akkor elképzelt, és a kormány által szorgalmazott egészségügyi reform, ami egyenlő a privatizációval végső fokon. Még kevesebb vagyonunk lenne össztársadalmi szinten, és a sok nincstelen fel is bukhatna betegségében, mert végképp nem tudná kifizetni a 300 Ft-t se. Az ellátás csupán attól volt rendben ami az ételt illeti ( mert másra nemigen futotta), mert a jóétkű egészségügyi miniszterasszony ezt első rendű szempontként határozta meg. Amennyivel többe került a kaja, annyival kevesebb lehetett a volumenkorlát összege, kvázi kevesebb embert műthettek például. A második fontos szempont a kórházi széfek voltak számára. Igen ezek a legfontosabb vívmányok. Hála Istennek, hogy az emberek bölcsessége megakadályozta ezeket a "reformokat"
kir
@furfang: Bocs, de ez demagógia. Mi az, hogy nem tudsz 300 ft-ot kifizetni?
adsl70
a vilag legnagyobb atverese volt a 300ft eltorlese amibol csak az emberek nem jartak jol. Sajnos van nalunk egy politikai ero aminek semmi sem szent akar az orszagnak okozott legnagyobb kar sem jelent problemat, ha a sajat elonyukre hasznalhato. Mindent es mindenkit legazolnak es demagog dumaval szivatnak minket, egyszeru embert konnyu palinak venni ki akar fizetni es ezt lovagoljak meg....
Jo pelda olyan orvosok szitanak a hangulat ellen akik most mar tualajdonoskent szerepelnek a frissen privatizalt korhazakban.
Mc-en legjobban azok a gazdag orvosok lazadtak a 300ft ellen akik most az intezmenyek tulajdonosaik ugyeugye mik vannak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.