„Tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság bennfentes kereskedelem bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen” – írta a Magyar Hangnak a rendőrség, érdeklődésünkre, hogy mik a fejlemények a furcsa körülmények között zajló Mol-részvénybiznisz ügyében. Mint lapunk is beszámolt róla, Molnár József, a Mol vezérigazgatója november 8-án 75 ezer darab Mol-papírt adott el, becslések szerint 203 millió forint értékben. Aztán három nappal később a kormány bejelentette, hogy hatósági üzemanyagár-stopot vezetnek be, és három hónapra 480 forinton rögzítik a 95-ös benzin és a gázolaj felső árszintjét. Megérzés vagy tudás?

Forrás: hang.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Szijjártó is pont a Questor bedőlése előtt vette ki a külügy pénzét a cégből. A kiskárosultak meg bottal üthetik a pénzük nyomát.
Csizmás Kond
...se nem megérzés se nem tudás hanem valaki súgott.
Béla333
Bűncselekmény ez is, úgy mint az elmúlt évtizedben a maffiózók minden megmozdulása.
Mocskos Fidesz!
CsipkeRózsa
Nyomoz a rendőrség, aztán majd lezárják az ügyet.
human
@CsipkeRózsa: Mint Tiborcz falopási ügyét. Ott tetten érték Tiborc embereit, lefotózták még a munkagépét is ami később Tiborcz és Ráhel esküvői képén is szerepelt. Mégis bűncselekmény nélkül zárult az ügy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.