Márki-Zay posztjában azt írta, bízik benne, hogy Lázár „bátrabb lesz, mint a főnöke, és nem fog hazugságok mögé bújva megfutamodni”.

Márki-Zay Péter nem adja fel: Orbán után vitára hívta Lázár Jánost is
Kép: Facebook/Márki-Zay

Márki-Zay Péter, aki a miniszterelnök-jelöltség mellett képviselőként is indul az áprilisi választásokon.

Április 3-án nemcsak Orbán Viktort hívom ki miniszterelnök-jelöltként, de Csongrád 4-es számú választókerületében újra megmérkőzöm Lázár Jánossal is

- írja Facebook-oldalán.

A jelenlegi miniszterelnök egyelőre fél a vitától, lássuk, Lázár János hajlandó-e kiállni velem. A demokrácia alapja a vita. Aki közfeladatra jelentkezik, attól alapvető tisztelet a választók felé. Arra kérem Lázár Jánost, hogy adja meg ezt a tiszteletet a választópolgároknak. Bízom benne, hogy bátrabb lesz, mint a főnöke, és nem fog hazugságok mögé bújva megfutamodni

- fogalmazott a posztban.

Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje január 17-i posztjában Orbán Viktort is vitára hívta. A felhívásra nem a kormányfő, hanem Hollik István válaszolt.

Mindenki tudja, hogy a baloldalon Gyurcsány Ferenc a főnök. Beosztottal pedig nincs értelme vitatkozni

- jelentette ki akkor a Fidesz kommunikációs vezetője.

Címlapkép: Facebook/Márki-Zay

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Meg sem érdemeljük,hogy egy ilyen becsületes hazáját szerető ember legyen a miniszterünk.Hozzászoktunk már a rosszhoz külföldön is elveszítettük a becsületünket a korrupt kormányunk miatt.
Sok erőt kitartást a kormány váltáshoz!
jesz
húha...MZP bátor ember...Lázárral simán rábaszik...amúgy Lázár nem hátrálhat meg, Orbán erre utasítja
RonaGyuri
@RonaGyuri: Vita a vitáról
ráadásul MZP új ötletében – az azonnal érzékelhető propaganda ellencsapás mellett – nagyon más dologról van szó
Mottó helyett is egy kis nyelvészkedés
A magyar vita szó igencsak sokrétű, sok jelentésű,
míg a francia vagy féltucat: a concours –tól a débattre –ig,
és a latin is: concertatio –tól stlis stlitis –ig,
az angol vagy 2 tucat kifejezést debate –tól egészen a unaccommodated -ig
használ az árnyalatok és/vagy eltérő jelentések kifejezésére

A derék matyar média, miután kipoénkodta magán az ellenzék megválasztott kormányfő aspiránsa naivitásán, hogy Orbán „leáll” vele vitatkozni „face-to-face”!Újabb üzemanyagit kapott és most azon poénkodik, hogy ennek az MZP-nek vitakozhatnékitisze van, mert most meg a szegény Lázár Jankót akarja elkapni egy csevejre. Azt hangsúlyozva, hogy ha nincs ló jó a szamár is.
Pedig nagyin más dologról van szó, amit valahogy valamiért nem szokása a derék matyar firkászoknak irányultságtól függetlenül emlegetni: „Márki-Zay-Péter az ellenzéki listavezetés mellett egyéniben is indul a Csanád-Csongrád megye 4. számú választókerületében; a fideszes Lázár János ellen”.
Ami akár nagyon más is lehet(ne)!!
Egy dologban azonban valóban nagyon más. Legalább is az én megétásom szerint, pontosabban remélem, az OEVK-s vita kapcsán más a helyzet. Van érdemi lehetősége. Vannak érdeklődők és van/akad olyan aki le tudja vezetni.
Mert az egyértelmű, hogy ez egy Orbánnal történő összecsapás esetén igen kicsi esélyű. Annak sem nagyon nagy, hogy sokan lennének, akiket egy ilyen vita befolyásolni tudna, de igazából a levezetés a kétséges. Nem látok olyan személyt, aki erre alkalmas lehetne. S sajnos nem csak azért mert a közmédia köreiben már a mikrofonállványok közül is csak a legbornírtabbak maradtak és az is csak apróság, hogy Orbánnak mindenki ellenség, aki nem maradéktalanul híve az aktuális baromságainak.
ómió
Mindegy, hogy kivel, csak hazudozhasson? Maki efftárs függő lett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.