A Szcientológia Egyház soha el nem múló szeretettel és tisztelettel emlékezik meg arról, hogy az Egyházban töltött több mint 35 év elkötelezett vallási szolgálat után Nagy Tamás 2022. január 28-án elhagyta testét.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Bizonyára szeretettel emlékeznek a csőbe húzott önkormányzatok is akik kapcsolatba kerültek ezzel a szektával.
Pálffy
VIGYÁZAT!
TOVÁBBRA IS TÁMAD A SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZ! - Osszad meg!
A szcientológiai egyház (a HIT GYÜLEKEZET NAGY TESTVÉRE) továbbra is nyújtogatja karmait áldozatra várva, ártatlannak tűnő tesztkérdések (OXFORDI KÉPESSÉGTESZT, Önismereti teszt, etc.) útján. A kérdések egy része alkalmas arra, hogy megválaszolóiról - lelkivilágáról viszonylag megbízható információt nyújtson. Ezek elemzésével, a beküldő nevével, elérhetőségével megteszik az első lépéseket a válaszadó beszervezésére. Ha valaki hiszékeny, naiv, gyenge lelki alkatú, azt lassan, lépésről-lépésre behálózzák, testi - lelki rabszolgává degradálják. Kifosztják a családjával együtt úgy, hogy észre sem veszi közben. Maga a szervezet és annak működése diktatórikus. Szabadságról beszélnek, de a gyakorlatban éppenhogy gátolják azt. Az emberek identitását morálisan és szociálisan egyaránt szétrombolják. A szcientológia (és a HIT GYÜLEKEZET) végcélja nem vallási, SOKKAL INKÁBB PÉNZÜGYI kifosztás! Ha jót akar, nem áll velük szóba, és még csak véletlenül sem küldi el a "képességtesztben" feltett kérdésekre a válaszait és főleg elérhetőségét!!! --- MINDENKI MENEKÜLJÖN EZEKTŐL! pestisracok.hu/agymosas-penzlehuzas-titkos-adatgyujtes-ex-tag-vallott-szcientologia-veszelyeirol/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.