Hiába kérték Orbán Viktor miniszterelnököt a tavaly decemberi EU-csúcson, hogy Magyarország ne blokkolja Ukrajna csatlakozását a NATO Kooperatív Kibervédelmi Kiválósági Központjához, a kormányfő nem engedett. A konfliktus Kijev és Budapest között a kisebbségi jogokról szól, de az orosz fenyegetés közepette a minimális biztonsági lépés lett volna, ha Ukrajnát kisegítheti a NATO.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Csizmás Kond: Ja es meg annyit, ha majd a Fuhrered kivezeti az orszagot az EU-bol es a NATO-bol es beall ruszki tagallamnak, akkor majd a NATO lesz az ellensegunk, de en abbol nem fogok kérni.
Rizikó
Köszönjük Orbán Viktor! Egy tapodtat sem szabad engedni az ukrán, puccsista, CIA által hatalomra juttatott zsidó kormányának!
Csizmás Kond
@Yoda69: A határország azt jelentené hogy egyikhez sem tartozik tehát jobb ha ukrajna kimarad a natoból mert akkor volna egy semleges zóna de ha beveszik akkor lenne egy cirkuszokkal teli szomszéd aki miatt folyton konfliktusba lennénk valakivel.
...és nató...ha az ő szmével akarunk látni akkor figyelembe kell venni, hogy mi az a nato, miért alakult és végül mostanra mivé alakították a szarhatalmak. Az hogy most micsoda akkor igazolná a valódiságát ha nem lenne ilyen kalamajkák résztvevője...de az, mert a pénzéhes ás pénzhatalmi amerikai érdek úgy mozgatja mit egy bábut...e mát kalózpolitika amit ők leművelnek.
A rizsa ami téged táplál ne hidd hogy mindenki eszi...szóval az ilyen fürerezés azt bizonyítja hogy táplálékszegény a maszlag amivel etetnek. A nato soha nem lesz ellenségünk mert a nem állam nem érdek hanem egy védelmi rendszer, olyan mint a puska...bár öl, mégsem ő a bűnös.
csak úgy....
@Rizikó: shikim,te egy elmebeteg! "mongyuk" te is cirmim..
Clavigo
@Rizikó: Bunkó vagy Shikari...meg gügye is.
Sámannus
Csak idő kérdése mikor jönnek ide az oroszok. Ez a szarházi mindent elintéz nekik, csak a hatalomba maradjon.
egyébként nem putyinék jönnének be, hanem a szerbek, mert őket fegyverezte fel putyin. Az ő maffiájuk is a hatalomban vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.