A tévés a Péntek Esti Partizán vendége volt.

Jakupcsek Gabriella szerint a férfiakat egyenesen kiherélte a #metooFotó: Partizán/YouTube

Gulyás Márton ezúttal Jakupcsek Gabriellát látta vendégül a Partizánban, amit a telex.hu szemlézett. A műsor elején egy kvízjátékkal melegítettek be, azután pedig áttértek a komolyabb témákra. Szót ejtettek a közmédia hatalmi struktúráiról, a #metoo-mozgalomról, a kereskedelmi média mechanizmusairól, valamint a Gattyán Györggyel készített interjújáról is. 

A műsorvezető igen konkrét véleményt fogalmazott meg a #metoo kapcsán. Úgy véli,  a férfiakat valósággal kiheréli ez a mozgalom.

Most, perpillanat, lehet, többet ártott, mint használt. Az nem baj, hogy kiborulnak dolgok, de nem kezeljük őket a helyén. Egyelőre a pálcatörés van, és azért az ember ilyen is meg olyan is. Lehetetlenné tesz sok mindent a kommunikációban. Ez a szabályrendszer, amelyben mi megpróbálunk most píszík lenni, erről is kéne beszélgetni. Ez megöli az összes humort, vonzalmat, az élcelődést, erről többet kéne beszélni

– mondta a műsorban. De néhány érdekes kérdést is hozzáfűzött: „Ki mer ma már elindítani egy tetszésnyilvánítást? Erre viszont az életben szükség van. Miért ne tetszhetnék én egy férfi kollégámnak? Ahol 24 órát együtt vagy a másikkal, miért ne lehetne ott bármiféle vonzalom?”

Forrás: telex.hu
Fotó: Partizán/YouTube

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Lehet, hogy van valami igazság annak amit Jakupcsek mond.
Emmersson71
"Miért ne tetszhetnék én egy férfi kollégámnak?"

Mert csirke fejed van :P
NÁDASSYNÉ ABRANKÓ ERZSÉBET
LÁSD MARTON LÁSZLÓ SZÍNIRENDEZŐ HALOTTÁ TÉTELI ABUZÁLÁSI ÜGY [email protected] 2022.02.06. MISKOLC CITY

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.