A multik évente több pénzt visznek ki Magyarországról, mint amennyi EU-s "támogatás" érkezik hazánkba. Jól van ez így? - teszi fel a kérdést közleményében Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese A Mi Hazánk szerint nem, és ez a helyzet a koronavírus pandémia alatt csak fokozódott. Legyen szó a járműiparról, a kereskedelemről vagy a munkahely-teremtési támogatásokról, mindezekkel együtt ezermilliárdos nagyságrend évente, amit kiszivattyúznak Magyarországról. A 2004 és 2010 között regnáló balliberális kormányok éves átlagban 18,6 milliárd forintot fizettek ki, míg a 2010 óta kormányzó Fidesz közel háromszor ennyit, éves átlagban 51,8 milliárdot utalt át a multiknak. Tegyük hozzá, hogy közben a forint értéke is csökkent, de még így is látható, hogy a magát nemzetinek valló Fidesz több pénzzel támogatta a sokszor magyar vállalkozások kárára működő nemzetközi mamutcégeket, mint a nyíltan magyarellenes, az Európai Egyesült Államok megteremtését célzó politikát folytató balliberálisok...

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Megjelenhett az igazság? Erodálódik a libsi terror!
Béla333
Hát még a tolvaj, korrupt, aljas politikusok mennyi pénzt visznek ki az országból...:

2012. 08. 02.
"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. Ezzel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja egy nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen a Heteknek elmondta: szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
www.hetek.hu/hatter/201207/magyarorszag_elrablasa

Ez ugye 2010-es adat. És hogy azóta a maffia mennyi pénzt szivattyúzott ki az országból? Majd 10-20 év múlva azt is megtudjuk!
Pipás
Mekkora baromság! Alkalmas az IQnuku idióták befolyásolásásra.
Yoda69
Azt persze nem teszi hozza a cikk, hogy a multik kozel fel millio embernek adnak munkat, es a GDP 20%-at fizetik be adokent a koltsegvetesbe.
Yoda69
@sgl: na tessek, akkor meg ala is becsultem :)
Yoda69
@sgl: ez is csak arra valo hogy populista modon megossza az embereket, sajnos sok vevo van az ilyen olcso dumara, amit a sok roman troll itt felnagyit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.