A vasárnap esti Sajtóklub vendégei Bencsik András, Bencsik Gábor és Gajdics Ottó voltak, a műsorvezető pedig Bayer Zsolt.

 Bencsik András: Orbán és Szijjártó személyesen akadályoztak meg egy orosz-ukrán háborútFotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Az adás résztvevői többek között arról beszélgettek, hogy Magyarországnak igenis szükséges barátkoznia Oroszországgal, de szóba jött az is, hogy az USA már egy hanyatló birodalom – szemlézi a beszélgetést a nepszava.hu.

A hirklikk.hu kiemelte: a demokrata főszerkesztője úgy vélekedett, a NATO – amerikai befolyással – mindent megtett, hogy „kirobbantasson” egy orosz-ukrán háborút, amiből „valami csúnya dolog” is kisülhetett volna. 

Az, hogy Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy Magyarország »jégtörő« szerepet visz, tehát ha megfagyna is a kapcsolat, mi jégtörők lennénk, ebben a hasonlatban benne van az a megfogalmazás, az a benyomás, az a vélemény, hogy valami nagyon veszélyes helyzet volt, amit Magyarország, vagyis személy szerint Orbán Viktor, valamint Szijjártó Péter ezeken a tárgyalásokon feloldott

– foglalt állást.

Majd örömét fejezte ki, hogy stabil a gázellátás, mert így a magyarok anyagi biztonságban vannak, ugyanakkor jobban örül a tartós békének. Azzal folytatta, közel voltunk, hogy egy „Koszovó-típusú”, akár évtizedekig parázsló háborús övezetté alakítsák „ezt a részt”. Ezt most megúsztuk, „Istennek legyen hála és hála Orbán Viktor bátorságának”, és persze annak, hogy az uniós politikusokban a józan ész felülkerekedett.

Forrás: nepszava.hu, hirklikk.hu
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
Az említettek nem csak a hóba, a sziklába is bele tudják pisilni a nevüket:)
kissé felnőttem
ekkora kacsát ide okádni kabaré a szintje is
kissé felnőttem
négy agyoniskolázott orbán publicistának nem is nevezném őket csak tán pártkönyvesek lesz még belőlük pár könnyes is
RonaGyuri
sőt nem csak vízen-járnak, de táncolni is tudnak! =))
evacica
Komolyan ennyire lökött nem lehet valaki! Orbán annyi a világpolitikában, mint a naptáron a légypiszok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.