A péntek reggeli Kossuth rádiós interjúk igen ritkán maradnak el, ám most megesett. 

Általában erre csak akkor nem kerül sor, ha politikai uborkaszezon van, vagy a kormányfőnek hivatalos (külföldi) útja van.

Elmaradt Orbán pénteki reggeli kőbe vésett interjúja, ez az oka

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Ezúttal viszont egyik körülmény sem állt fenn, így az Origo Havasi Bertalanhoz, Orbán Viktor sajtósához fordult a kérdéssel: mi történt, hogy a Fidesz elnöke nem jelent meg a közrádió stúdiójában?

"Orbán Viktor már a szombati évértékelő beszédére készül"

- reagált a megkeresésre Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Az évértékelőt Orbán Viktor szombat 15 óra után tartja a Várkert bazárban, az eseményt az InfoRádió és az Infostart is élőben közvetíti, szöveges tudósítással folyamatosan is követi.

Forrás: InfoStart.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Pegero: Még jó, hogy nincs előírva, ilyet is csak te gondolsz, a kormány origoja is csak kérdezte, nekik biztos nagyon hiányzik. Nemhogy előírni, betiltani kéne!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
@ómió: @ómió: befejezted a svábhegyi betegszamár leszopását és mos itt böfögsz???Fidesscsicska keress egy agyturkászt!!!
Sámannus
Putyin most írja a fostalicska beszédét.
Sámannus
Varázsolni akar a pohos hogyan kell a csirkefarhát kolbászból kerítést csinyáni
Sámannus
: @Pegero: A tévében esetleg több dolog is kiderülnie, esetleg bevizel, vagy bekakál.Nem egyformák a válaszaink nehéz esetekben.
A heti beszédek kellenek az imádóknak Vagy egyre kevesebb hazugság jut az eszébe, és attól fél, ha igazat mond megüti a bokáját és megpuccsolja putyin efftársa is.
ómió
@surdilloFUJT: Mi történt? Kinyaltad a Böszme-hátsót és így "felerősödtél", bolsiék főgyagyása!? Kedvenc elfoglaltságod másokra hazudása előtt legalább a böszmeszart törölgesd le a mocsokbolsi pofádról!
ómió
@Horizont: Miért? Benneteket Böszme vezér efftársatokra, "elévülhetetlen tetteire" emlékeztetni, nálatok szerelmet vált ki? És minden seggnyalója így van ezzel, vagy csak te? Akkor, azt az "agykurkászt" mielőbb magadnak kéne ajánlanod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.