A Nézőpont Intézet a Demokratikus Koalíció elnökének évértékelője alkalmából kutatást készített a volt miniszterelnök társadalmi megítéléséről. Mint írják, csak az aktív szavazók tizede (11 százalék) szeretné Gyurcsány Ferencet fontos politikai pozícióban látni, míg több mint négyötödük (84 százalék) inkább távol szeretné tartani a politikust a fontos közéleti pozícióktól. A bevallottan baloldali szavazók kétharmada (67 százalék) sem szeretné, hogy újra fontos politikai szerephez jusson, s mindössze negyedük (24 százalék) szeretné Gyurcsány Ferencet a közélet grémiumában látni. A kutatás szerint az áprilisi választás fő kérdése, hogy a baloldali tábor tartalékát jelentő rejtőzködő szavazók hajlandók-e az ellenzéki összefogásra szavazni. Az ő körükben a DK elnökének megítélése még rosszabb: közel háromnegyedük (71 százalék) inkább vonakodik személye hatalomba juttatásától, s mindössze tizedük (9 százalék) látná őt újra fontos tisztségben - derül ki a Nézőpont kutatásából.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Már alig várom a következő bombasztikus eredményt. Ha van egy kis szerencsénk, az arról fog szólni, hogy a magyarok 89,7 százaléka ragaszkodik hozzá, hogy a kormány vegye állami gondnokság alá a közétkeztetést, mert csak az a répafőzelék az igazi, amin ott a miniszterelnök vigyázó szeme. Feltétnek. мразь (mráz) oroszul szemét embert jelent. Nomen est omen! Ezek a nézőpontok és Mráz Ágoston, korábban is annyira hülyék voltak, hogy kiálltak a Klubrádió szívatása mellett, mondván nem írták alá a papír hátoldalát a pályázaton. Cd-n kellett beadni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.