A közösségi oldalán írt nyílt levelet a DK politikusa. 

Követelik a Debreceni Egyetem rektorától, hogy vonja vissza a Putyinnak adott díszpolgári címet

Fotó: Facebook

"Mert vétkesek közt cinkos aki néma” 

- kezdte bejegyzését Varga Zoltán, aki nyílt levelet intézett a Facebook-oldalán a Debreceni Egyetem rektorához, hogy vonja vissza az orosz elnöknek, Vlagyimir Putyinnak adományozott Civis Honoris Causa címet. 

"Gyáva hallgatás, vagy bátor kiállás.

Ilyen egyszerű ez."

- írta a politikus, aki követeli, hogy a kitüntetést az adományozott személyének méltatlansága miatt haladéktalanul vonják vissza.

Forrás: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ugyan már! A talpnyaló maffiózó inkább meghosszabbítja Bicskéig...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Szégyen Debrecenre nézve,de nem tehetnek róla,hogy a fidesz elitje [Kósa félék ott vannak.Megy a nyálcsorgatás! Így osszák a lovag rendet is,kisebb fideszes városokban aki lovag az a polgármester talpnyalója.
Néro
Szerintem méltó rá , olyan csutiland méltó. Meg majd mindjárt jön bayerzsótfika és és lelkesen fogja javasolni , hogy adjanak neki mellé egy béke Nobeldíjat is mert békefenttartóként vonult be Ukrajnába. Amilyen agykárosult kitelik tőle.
Teljesen lebontotta már az agyát a csuti Vörös Törpe mélyűri sugárzása.
nezelodo
Ugyan már! Nem maguktól találták ki, utasításra tették! Nürnbergben is ez volt a szállóige abban a bizonyos perben...
nezelodo
@durbincs: Már megint Orbán és barátainak a nevelőapját zrikálod! Tudom elsimicskásodott az öreg, mert megelégelte amit a dakota csapat művel. Amúgy nem jól teljesítesz, mert Orbán eskető papját akit lehet, hogy ezért gyűlölt meg a Viktor mert összeadta az Anikóval, kihagytad. Kimarad Václav Havel is aki megjövendölte Orbán diktátorságát, és Isten segítségét kérte, hogy megments tőle Magyarországot.
nezelodo
@durbincs: Kösz a választ, a te értelmi szintednek megfelelő. Ha esetleg cáfolni tudnád Václav Havelt, arra befizetnék!!! Hátha még megérhette volna Orbán Putyin felé sugárzó különleges vonzalmát!!! (majdnem elrontottam de kihúztam a mély érzelmes szóösszetételt, mert neki olyanja nincs).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.