Legyen átkozott minden háború! Ezzel a Bulgakov-idézettel jelzem viszonyom Putyin tetűségéhez. S csöndben hozzáteszem: a pincsikutya is bekaphatja. Rab László szűrreál összefoglalója a nyomorult 8-as hétről.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
varosikurir.hu/reakciok-a-vasarnapi-rendkivuli-orbanra/

,,Hihetetlen! Még mindig csak hazudik. Nem akar és nem is fog megváltozni. Mint ahogyan az ellenzék sem akar katonákat küldeni a térségbe. Legalább ilyenkor ne hazudj! Az ellenzék és a tisztességes magyarok csak enni adnak, szállást adnak azoknak, akiket a főnököd elüldözött az otthonaikból. Miért hazudod, hogy Brüsszel egy fillért sem ad a határmenti védekezésre? Ursula von der Leyen Európa nyilvánossága előtt jelentette be, hogy

“Több pénzt fordítanak Ukrajna szomszédos államainak határvédelmére – így Magyarországéra is -, valamint a keleti határvédelemre.”"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.