Tüntetést szervez kedden 18 órára a budapesti orosz „kémbank”, vagyis a Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) elé az Egységben Magyarországért.

"Putyin, takarodj!" címmel szervez ma estére tüntetést az ellenzék

Fotó: MTI/Mónus Márton

Az esemény neve Putyin, takarodj!, és a leírás szerint a demonstráción beszédet mond majd Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Hódmezővásárhely polgármestere is.

Az akciót az orosz-ukrán háború miatt szervezték, valamint azért, mert Csehország után Románia is kilép a pénzintézetből.

"Az agresszor orosz elnök megtámadta Ukrajnát, és közben egész Európát fenyegeti. Orosz befolyási övezetként tekint Magyarországra, amelyben a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor is a partnere. Például azzal, hogy a Nemzetközi Beruházási Banknak és az így Európába érkező orosz ügynököknek Budapesten biztosít székhelyet."

Forrás: Mancs.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
bátor ember ez a MZP...ha nyer, akkor vége-hossza nem lesz az öntömjénezésnek...amíg teheti. Aztán simán belebukik a gazdasági katasztrófába, amit nem sikerült kezelni a koalíciós társakkal együtt sem..
(Igaz, Soros jött pénzt kínálni, megmenti az országot, csak írják a nevére...ezt már nem merte MZP sem...bár hosszasan gondolkodott rajta.. A zárójeles mondat csak fikció)
kicsi én
@KisTehen: Nem unjátok még ezt az orosz propagandát? A főnökötök nagy bajban van amit már Ő is kezd észrevenni. Megint rossz lóra tett, mert Putyin gyakorlatilag egy politikai hulla. Félő a 2 szék közül a padló marad, de annak sajnos mi isszuk meg a levét :(
Németh István
Sajnos Orbán Viktor és Szíjjáró olybá tűnik nagyon mellé fog, ha Önmagukat cáfolva az Ukrán Eu. belépést támogatják! A világ legszemetebb vezetése amióta megalakultak az ukrán tolvaj banda! Ha ezt az Orbán és a Szíjártó hivatalosan is nyilatkozza és nem ragaszkodik az Eu. alapelvek érvényesítéséhez a tagság 100%-os belépési támogatásához akkor Magyarország egy szarbábuként lesz kezelve! Ennek pedig komoly következményei lesznek!
Németh István
Amit mellesleg Oroszország ellen művelnek az egy aljas, de felettébb sikeres agressziós tevékenység az élősködni akaró nemzetek és az usa-nató nyalósoknak!
A fagyi visszafog nyalni, sajnos Notredamusznak félő, hogy nagyon igaza lesz!
magyar1
Ha mzp lenne a miniszterelnök már a gyerekeitek, unokáitok mehetnének harcba meghalni - hülyék.
ómió
És egyúttal Biden efftárs számára "távbenyaló mély tiszteletüket" is küldik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.