Ha az Oroszországból érkező gázszállítás leáll, nem lesz fűtés, és munkahelyek sem, ha pedig Paks 2 bővítése leáll, akkor nem lehet fenntartani a rezsicsökkentést - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Most háború dúl a szomszédban, a magyar emberek nem akarják ezt a háborút, békét akarnak, és mi a magunk részéről mindent meg is teszünk annak érdekében, hogy Magyarország ebbe a háborúba ne keveredjen bele – ismételte el Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a kormány elmúlt napokban hangoztatott álláspontját a szerb-magyar gazdasági vegyesbizottság ülése után a szerb gazdasági miniszterrel közös sajtótájékoztatóján. "Sajnos megvan a brüsszeli szankciós politika első áldozata, a Sberbank" – folytatta Szijjártó, aki arra figyelmeztetett: figyelni kell arra, hogy a háború árát ne a magyar emberek fizessék meg. "Felelőtlenek és megdöbbentőek azok a magyar baloldali politikai nyilatkozatok, amelyek veszélybe sodorják Magyarország energiabiztonságát" –...

Forrás: hvg.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedvelem a NERtelenséget
És kinek a hibája, hogy ennyire az orosz gáz vazallusai lettünk? Kik vannak kormányon 12 éve 2/3-os többséggel? Ki írt alá Paks 2-re az oroszokkal a nyugati ajánlatokat lesöpörve az asztalról?
Ki írt alá 15 éves gázos szerződést kb 2 hete?
Most nincs paks2, de működik a rezsicsökkentés, viszont, ha nem épül meg akkor nem működik a rezsicsökkentés.
Értem. Ja, nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Petyka, ha nem lesz gáz, nem tudod mivel fűteni a medencédet! Na látod, ez a te bajod! A ház anyának, apának kifizetve? Ne mondd, hogy nem volt miből, mert a hivatásos tolvajok OKJ-s tanfolyamokon sajátítják el a trükkjeiteket. Na ugye.
kulabombaafityiszre
@verőce21: ma, 12:08
Képzeld a banánzabáló oroszok elzárják a gáz csapokat.
Most akkor mi van?
kissé felnőttem
@RonaGyuri: gillezések lesznek közterületen LÁSD Bábolnán a tó partján vagy hat áll máris fát kell vinni meg husit. ti pedig nem dicsekedhettek és lophattok tovább . Gyerekkoromban sem volt gázunk 1947- 1993 ig, akkor ? és itt vagyunk mégis,
verőce21
@kulabombaafityiszre: (13:03) Most az van, hogy menjél online játszani!
Az a te szinted. :)
kulabombaafityiszre
@verőce21: tegnap, 14:18
Te élsz egy virtuális valóságban.Ruszki imádó,picsanyaló.Az meg a te világod.:)
Dr. Proktor
A földgázért azért nem kéne nyelvvel előre bebújni Putyin seggébe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok