Imádkozni kell, hogy az ukrán államférfiaknak legyen bölcsessége kiegyezni a testvér népekkel - írta Böjte Csaba. Egészen váratlan helyről köszöntek vissza az oroszbarát propaganda kedvenc szlogenjei: Böjte Csaba írt arról a Facebookon, hogy Ukrajna vezetői meg tudnák állítani a harcokat, épp csak az anyanyelvi oktatás garantálása vagy a szakadároknak adott „sajátos autonómia” kellene ehhez. A ferences szerzetes úgy gondolja... Arra is kért mindenkit: „Imádkozzunk, hogy az ukrán államférfiaknak legyen bölcsessége kiegyezni a testvér népekkel!

Forrás: hvg.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Egész elképesztő mélysötétségről, gátlástalanságról, seggnyalásról árulkodnak ezek a sorok.
Tényleg nincs egy józan, épeszű ember a fideszesek között? Már nem is elég szimplán hülyének lenni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tomsawyer - régről
@nemkati: Rejtélyesnek nem mondanám és átélni azt napi szintem, hogy nem tudod, te vagy-e őrült, vagy körülötted mindenki, a legrosszabb, és a legaljasabb dolog, hogy ezt évekig művelték velem.
Inkább ne beszélgessünk, mert nem hiszem el, hogy nem tudtál erről. Emellett nincs igényem a beszélgetésre. Ha kell válaszolok, de alapvetően 10 év alatt oda jutottam, hogy remekül elvagyok egyedül.
Azok, akik ismertek a neten 10 éve és előtte, azok tudják, milyen voltam a Velveten, aztán a blogtérben. Jelenleg nem az az ember vagyok, már soha nem leszek az az ember és az, hogy egyik percről a másikra egyszerűen nem szólt senki hozzám és ha kértem nem segített, az enyhén szólva nem tett jót az emberszeretetemnek és a hitemnek az emberekben. Már nem vagyok társasági ember és nem is akarok az lenni.
Az idealizmusom maradékát viszont foggal-körömmel védem.
nemkati
@tomsawyer - régről: Ahhoz képest, hogy azt mondod magadról, nincs igényed a beszélgetésre, elé intenzíven kommentelsz, beszélgetsz.
Az meg lehet, hogy mindenki tudja, ki vagy, és ismerik a történetedet, de én vagyok az a kivétel, akinek erről fogalma nincs.
Viszont a kérésedet tiszteletben tartom, nem beszélgetek veled.
tomsawyer - régről
Már évek óta nem írtam sehová semmit sem. Egyszerűen túl sok mondanivalóm van - ami bennem rekedt - és el akarom mondani. Viszont nem várok választ, és senki "válasz" gombjára nem nyomok, amíg ő nem nyomott előtte az enyémre.
Köszönöm.
leszholnapis
ez mind ilyen idiota ..Fleto is megmondta nem az orosznak kell a segitség...
no more
@tomsawyer - régről: Miben nem voltam benne? Miről nem tudok?
Oké, bepiálva kicsit elszállok és hát... egy kicsit agresszívvé válok, de tettekkel sem bántottam senkit, és szavakkal is csak a pillanat hevében (Mr. Hyde), de éveken keresztül tudatosan, rosszakarattal senkinek nem ártottam. Ez biztos!
De ahogy kérted, többé nem írok neked, ha ez felzaklat téged. Szívesen.
Gazella
@KisTehen: vedd már be a diibogyót román roma!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.