Ha az Oroszországból érkező gázszállítás leáll, nem lesz fűtés, és munkahelyek sem, ha pedig Paks 2 bővítése leáll, akkor nem lehet fenntartani a rezsicsökkentést - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Most háború dúl a szomszédban, a magyar emberek nem akarják ezt a háborút, békét akarnak, és mi a magunk részéről mindent meg is teszünk annak érdekében, hogy Magyarország ebbe a háborúba ne keveredjen bele – ismételte el Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a kormány elmúlt napokban hangoztatott álláspontját a szerb-magyar gazdasági vegyesbizottság ülése után a szerb gazdasági miniszterrel közös sajtótájékoztatóján. "Sajnos megvan a brüsszeli szankciós politika első áldozata, a Sberbank" – folytatta Szijjártó, aki arra figyelmeztetett: figyelni kell arra, hogy a háború árát ne a magyar emberek fizessék meg. "Felelőtlenek és megdöbbentőek azok a magyar baloldali politikai nyilatkozatok, amelyek veszélybe sodorják Magyarország energiabiztonságát" –...

Forrás: hvg.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedvelem a NERtelenséget
És kinek a hibája, hogy ennyire az orosz gáz vazallusai lettünk? Kik vannak kormányon 12 éve 2/3-os többséggel? Ki írt alá Paks 2-re az oroszokkal a nyugati ajánlatokat lesöpörve az asztalról?
Ki írt alá 15 éves gázos szerződést kb 2 hete?
Most nincs paks2, de működik a rezsicsökkentés, viszont, ha nem épül meg akkor nem működik a rezsicsökkentés.
Értem. Ja, nem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kedvelem a NERtelenséget
És kinek a hibája, hogy ennyire az orosz gáz vazallusai lettünk? Kik vannak kormányon 12 éve 2/3-os többséggel? Ki írt alá Paks 2-re az oroszokkal a nyugati ajánlatokat lesöpörve az asztalról?
Ki írt alá 15 éves gázos szerződést kb 2 hete?
Most nincs paks2, de működik a rezsicsökkentés, viszont, ha nem épül meg akkor nem működik a rezsicsökkentés.
Értem. Ja, nem.
kissé felnőttem
akkor viszont te is a szántóföldön ragadsz tudj róla se autó se helikopter de jaht sem jatt sem mezei egér leszel koszos rágcsáló.
Qqberci
Szíjrágó, te egydül vagy ilyen hülye, vagy segítenek? Mi köze az alapjaiban elqrt Paks-2 erőltetésének a rezsócsökkentéshez? Miért lenne a Sberbank Brüsszel áldozata? Tán Brüsszel bombázza Ukrajnában a civileket? Költözz ki Kijevbe és ott ugass!...
Néro
Papagáj Pitike és ha nem jön köszönd meg pávatáncos Vétó Viktorodnak. Egyébként kifényesítetted már ma a Békefenttartód kíín-tüntetését? Neeem ? Menjél , szidolozd de óvatosan le ne kopjon róla a (szar)arány máz. Ha meg ez menjél fényesítsd Viktorod bohócát. Túúúdod ott a telefosott kevlár tangájában találod ha esetleg kereséséhez kéne iránymutatás.
kereső
Na ezért és roggyan a forint. Mert ennek a majomnak még mindig a "rezsi" hülyeségen jár az agya. Felmerül a kérdés: szándékosan csinálják? Mert minél rosszabb az országnak, annál jobb nekünk/orbánnak, a fideSS-nek. Ezt játszották 2002-2010 között is. Mi a cél druzsba peti? Tényleg tönkre tenni az országot, hogy megvédjétek a putyin barát vagyonokat, amellyel még tudja finanszirozni eszement háborúját. Cinksok vagytok ?
kereső
Ja, és a közmédiának át kellene állni a hiteles tájékoztatásra putyin dicsőitése helyett. És lekapcsolni, és korlátozni az orosz dezinformáció áramlását. Lenne itt dolgotok, ha komolyan gondolnátok azt a két "aláirást".De csak pofáztok, és pofáztok- az ország meg tönkre megy.
verőce21
Banánzabáló csokis lmp: "el kell zárni az orosz gázt, hogy az oroszoknak ne legyen pénzük a háborúra." :)
Peller Anikó
rezsicsökkentés, rezsicsökkentés, rezsicsökkentés, rezsicsökkentés, rezsicsökkentés, rezsicsökkentés, rezsicsökkentés, rezsicsökkentés, rezsicsökkentés, rezsicsökkentés, rezsicsökkentés, rezsicsökkentés, rezsicsökkentés, rezsicsökkentés, rezsicsökkentés,
igyot.
no more
Anyádat fenyegesd, te mocskos áruló!
Tényleg ennyire gyávának és hülyének nézed a magyarokat, te halálkufárként a járványból is lopó gazember?
kissé felnőttem
@Peller Anikó: elakadt orbán gramofonján a tű ? valami nagyobb halszálka okozza nála ?tán tudja hogy ő lehet az első hadifogoly,?
RonaGyuri
ha pedig Paks 2 bővítése leáll, akkor nem lehet fenntartani a rezsicsökkentést ???
Ja hogy akkor kénytelenek lesztek az ott ellophatót máshonnan ellopni??? =))
simmering73
Megindult a propaganda. Ha a baloldal nyer, nincs gáz, mind meghalunk. Természetesen ha marad ez a tetves kormány, akkor van gáz. Ezek szerint a baloldal zárta el a csapokat.
Nyírfa
Orbánnak már nincs hova táncolnia, az EU leírta:

hirklikk.hu/kozelet/orbant-latvanyosan-kihagyta-a-programjabol-az-europai-tanacs-elnoke/394586

Egy kormánygéppel még elhagyhatja az országot, nem fogunk utána menni. Az oroszokhoz már hiába megy, az EU nélkül csak egy értéktelen exbáb, ráadásul sokat eszik, sokba kerülnek a kezelései.
Ki fogadná be? Talán a brazil elnök, bár ő is a bukás szélén áll, mint mindenki, akiben szövetségest talált.
A szerb elnök még tartja magát?
Nyírfa
Petyka, ha nem lesz gáz, nem tudod mivel fűteni a medencédet! Na látod, ez a te bajod! A ház anyának, apának kifizetve? Ne mondd, hogy nem volt miből, mert a hivatásos tolvajok OKJ-s tanfolyamokon sajátítják el a trükkjeiteket. Na ugye.
kulabombaafityiszre
@verőce21: ma, 12:08
Képzeld a banánzabáló oroszok elzárják a gáz csapokat.
Most akkor mi van?
kissé felnőttem
@RonaGyuri: gillezések lesznek közterületen LÁSD Bábolnán a tó partján vagy hat áll máris fát kell vinni meg husit. ti pedig nem dicsekedhettek és lophattok tovább . Gyerekkoromban sem volt gázunk 1947- 1993 ig, akkor ? és itt vagyunk mégis,
verőce21
@kulabombaafityiszre: (13:03) Most az van, hogy menjél online játszani!
Az a te szinted. :)
kulabombaafityiszre
@verőce21: tegnap, 14:18
Te élsz egy virtuális valóságban.Ruszki imádó,picsanyaló.Az meg a te világod.:)
Dr. Proktor
A földgázért azért nem kéne nyelvvel előre bebújni Putyin seggébe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.