OLVASD EL AZ EREDETI CIKKET! A technológiai irány adott, csak támogatni kellene, ezt azonban az Orbán-kormányok elszalasztották - érvel szakértő szerzőnk. Magyarország területének negyven százaléka kavicságyon fekszik, húsz métert sem kell fúrni, hogy az állandó hőmérsékletű talajvíz hozzáférhető legyen. A technológia, mivel a felhasznált vizet teljes egészében visszajuttatja a vízadó rétegekbe, veszélytelen a környezetre nézve. Itt van egy szinte korlátlanul rendelkezésre álló, a gázt helyettesíteni képes megújuló erőforrás: a föld hője, ráadásul a kitermeléséhez szükséges eszközök – szűrők és más kútépítési anyagok – reciklált PET-ből is előállíthatók.

Forrás: g7.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Drága Erzsébet-utalvánnyal kiszúrt szemű, a kormány napi jótéteményeitől félvak, a propagandától félsüket, csirkefarháton és igazicsillagmentestitkosközpénzbőltámogatottcsíkisörön rágódó, a rezsicsökkentést csont nélkül benyelő honfitársaim! A kormány rezsicsökkentéses rizsája egy orbitálisan nagy kamu! Direkt nektek találták ki és meg is nyertek vele egy választást. Közben lenyúlják azt a pénzt, amit az Unió azért adott, hogy szigeteljétek a házaitokat, cseréljétek le a fűtési rendszereket és akkor nem Rezsiszilárddal kellene feküdni, kelni, hanem valóságosan és hosszútávon a felét kellene fizetni a mostaninak. Ha ráadásul még tudnátok napelemet, hőszivattyút is beszereltetni, akkor tovább csökkenne a költségetek. De nem tudtok szigetelni, mert alacsonyak a bérek, nem telik ablakcserére, a falak szigetelésére, tetőfelújításra. A jóságos kormány a lenyúlt ingyenpénz helyett ad nektek hitelt, amit vissza kell fizetni. Már akinek van miből visszafizetni. Nem tudtok megújuló energiaforrásokat sem bevonni, mert a kiépítése drága, a plusz adókkal terhelten még drágább, a megtérülés lassú, nektek pedig nincs pénzetek (nyugi, nekem sincs), mert alacsonyak a bérek és magasak az adók. Az ÁFA például minden vásárlásnál 27 százalékkal növeli a kiadásotokat. Tehát marad nekünk Paks2 és Putyin barátsága, az államosított energiaszektor és a háttérben zsírosodó elvtársak, a rohadtmagas ÁFA, a huzatos ablakkeret, a falakon és a tetőn át kiszökő meleg, a horror számlák, amiknek a hátuljára rá van írva, hogy a jóságos kormány mekkora alamizsnát dob a családi asztalunkra azért, hogy örök időkig őket válasszuk. A legsiralmasabb az, hogy ez még működik is."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Mennyibe is kerül egy ilyen rendszer kiépítése és időszakos karbantartása? Mert üzemeltetni (talán) valóban gazdaságosabb---csupán addig a pontig eljutni jár kissé sok zökkenővel!
Gyurka80
@Istenakinincsen: Eltévesztetted az évszámot, meg a (rákos, nagy imre) kormányt a padlássöprésben.
Istenakinincsen
@Gyurka80: Már csak te hiányoztál okostojás.Miről beszélsz te szerencsétlen?
Rizikó
Melyik ez az idióta ötletgazda? Miből valósítjuk meg és térünk át a gázról erre? Mennyibe kerülne ez nekünk?
Egy frászt. Vesszük az orosz gázt és dideregjenek a németek meg a libsik.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Csak arról, hogy hülye vagy-
Istenakinincsen
@Gyurka80: Nem ezt kérdeztem,de ez egy cseppet se zavarjon.Amúgy igazad van tökhülye vagyok hogy szóbaállok ilyen agyalágyultakkal mint te.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.