A férfi durva, gyűlöletkeltő mondatokkal illette az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjét.

Elítélték a férfit, aki az ellenzéki összefogás kampányeseményén MZP-t anyáztaFotó: Márki-Zay Péter/Facebook

Január 14-én, az egyesült ellenzék a Móricz Zsigmond körtéren tartotta budapesti kampányának megnyitóját. A 444.hu beszámolója szerint a rendezvényt „egy agresszív MZP-gyűlölő fickó zavarta meg.

A 62 éves férfi hangosan kiabálva tudatta a megjelentekkel, hogy Márki-Zay vidéki, az anyja pedig kurva”. Hozzáteszik: „MZP higgadtan kezelte a helyzetet, egy rövid mondattal reflektált az elhangzottakra – ide vezet a Fidesz gyűlöletkeltése –, aztán folytatta azzal, hogy a szeretet Magyarországát szeretné létrehozni, mire a férfi »köcsög faszszopónak« nevezte”.

A férfit a fővárosi főügyész közleménye szerint gyorsított eljárásban állították bíróság elé, és garázdaság illetve egy másik ügy miatt hat hónap börtönre ítélték, annak végrehajtását 2 évre felfüggesztették. Az ítélet jogerős.

A közlemény szerint „a vádlott a szónoklatot tartó politikus közelébe ment, őt hangosan szidalmazta, az ott állókat pedig lökdöste és kiabált. A biztonsági feladatokat ellátók igyekeztek a férfit a helyszínről elterelni, de ő ellenállt, majd leköpte az egyik önkormányzati képviselőt, és megpróbálta megütni, megrúgni az egyik biztonsági embert is. Amikor sikerült a gyűléstől távolabb terelni, akkor belerúgott az egyik politikus fényképével ellátott táblába, majd a sajtó egyik, őt lefényképező munkatársát üldözőbe vette, miközben szidalmazta”.

Forrás: 444.hu, MTI
Fotó: Márki-Zay Péter/Facebook

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Hát, ha azt nézzük, hogy itt a szemkilövetés a "píszí", akkor, tényleg helytelenül viselkedett!
ómió
@Baker: Hazudni most te próbáltál, csak, hát, az a "fránya valóság"...! Az mindig "közbeszól"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.