Ha van egy olyan lakásunk amit jelenleg nem használnunk, és egy jó darabig nem is lesz rá szükségünk, okos ötlet lehet kiadni albérletbe. Főleg, ha az a Fővárosban helyezkedik el. Ehhez első körben mindenképpen érdemes tájékozódni arról, hogy az adott környéken, ahol az ingatlan található, körülbelül milyen bérleti költségeken mozognak a hasonló nagyságú lakások. (x)

A mai modern világban nem bonyolult feladni egy lakáshirdetést, de számíthatunk arra, hogy boldog-boldogtalan meg fog találni bennünket, és folyamatosan mászkálnak majd hozzánk, megnézni a lakást. Ha ennél jóval egyszerűbb módon szeretnénk meghirdetni a lakást, és rövid időn belül megbízható, és komoly érdeklődött szeretnénk találni, érdemes lehet egy ezzel foglalkozó céget felkeresni.

Hogyan tudjuk a leggyorsabban albérletbe adni a meglévő ingatlanunkat?

Kik keresnek leginkább Budapesten kiadó albérletet?

Budapest környékén sokan keresnek albérletet, főleg a fiatalabb korosztály, hiszen az egyetemi tanulmányok miatt rengetek diák költözik a fővárosba. Egy jól felszerelt, jó helyen lévő ingatlannal nem lesz nehéz dolgunk, ha albérletbe szeretnénk kiadni, ám előtte néhány dolgot át kell gondolnunk, hogy megtaláljuk a tökéletes bérlőket. Például hogy egy, vagy több személynek szeretnénk kiadni, bútorozatlan vagy bútorozott állapotban, tartható-e háziállat a lakásban, vagy nem. Mérjük fel a lakás jelenlegi állapotát, ha szükséges, mindenképpen végezzük el a különböző karbantartási feladatokat, esetleg felszerelhetjük pluszba olyan eszközökkel is az ingatlant mely előnyünkre lesz majd, ha kiadásra kerül a sor ( légkondi, televízió). Érdemes felkeresni egy céget is, aki lebonyolítja az ingatlan hirdetésével és majd a kiadásával járó feladatokat.

A Professional Premium Property Zrt kimondottan a luxus kategóriájú albérletek hirdetésével foglalkozó cég, mely segítségünkre lehet egy ilyen helyzetben. Ők üzemeltetik az Albérlet Budapest weboldalt is, melyen megtalálhatjuk Budapest legszebb ingatlanjait, melyeket a tulajok albérletbe szeretnének kiadni. A céget egyre többen keresik fel, és az ügyfelek 99%-a úgy gondolja, hogy az egyik legkorrektebb, legmegbízhatóbb cég, aki jelenleg az ingatlanokkal foglalkozik.

Albérletkiadás egyszerűen és gyorsan

Az oldalon található albérletek mind jól felszerelt, gépiesített lakások, melyek luxuskategóriába tartoznak. Fontos megemlíteni, hogy a cég mindenkivel szerződésben áll, természetesen mindenkivel bérleti szerződést köt, számlaképesek, ami manapság a bérbeadás világában sajnos egyre nagyobb ritkaságnak számít. A számlaképességüknek köszönhetően jelenleg a cég a lakhatási támogatás legnagyobb partnere.

Ha megbízható, korrekt albérlőt keresünk, jó ha minél előbb felvesszük velük a kapcsolatot, hiszen nyáron rengeteg fiatal diák keres Budapest területén kiadó ingatlant. Ha a lakással a későbbiekben bármilyen kárt észlelünk, mely a bérlő hibája, akkor azért a cég teljes mértékben felelősséget vállal, és az ingatlant olyan állapotba hozzá, amilyen kezdetekkor volt, hogy minél előbb új albérlőket találjon az ingatlanba, ehhez pedig több partnercéggel is szerződésben áll.

Partner tartalom (x)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.