Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerint az Ördög Ügyvédje meggondolta magát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Klubtag
@kereső: ...nagyon jól összeszedted, és sajnos minden szava ül...no ezért nem hatékony sem az "ördög ügyvédje", sem bármilyen felrázó leleplezés...a magyarság ezen része elveszett a jövő, az európai kultúra, a humanizmus, a morál számára, minden lehetséges valamirevaló közösségből kiiratkoztak...ellenben a nagy medve tárt karokkal várja a zsákmányát.
kormanyos63
@kereső: Ja, és azt még elfelejtettem leírni, hogy az összes közvéleménykutató intézetnél(még az ellenzékhez közelieknél is) a fidesz vezet!!
Már az is nagy eredmény lenne, ha a fidesz nem szerezne újra 2/3-dot!
kormanyos63
@kereső: Tudom, már leírtad ezerszer hogy én fideszes vagyok, és maradj meg ebben a hitedben mert nem érdekel!
Jó van bevallom, havonta kapok Kubatovtól, és Rogántól 2-millió forintot!
De csak neked n mondtam el, remélem másnak nem fogod elmondani!
Nade félre a tréfával, én már leírtam ezerszer, hogy nem az ellenzékkel(sok ellenzéki politikust ismerek személyesen) van a bajom, csak egyedűl MZP-vel, őt soha nem fogom elfogadni!
A fideszre, és orbánra sosem szavaztam, és ezután sem fogok!
Április 3.-án pedig nem fogok elmenni szavazni, ezt már eldöntöttem!
nezelodo
@kormanyos63: Bízok a közvéleménykutatások eredményében. 2002-ben a fidesz is bízott, igen nagy mellényük volt, aztán akkorát buktak mint ide Lacháza. Most én is remélem, hogy talán kijózanodnak a választói, és a kétharmadhoz nem segítik hozzá, de a balhét vigyék el, és a gazdaság rettenetes állapotát amit összehoztak ők is élvezzék, ne csak az átlagpolgár.
kereső
@Klubtag: Nem én szedtem össze. Ott az idézőjel, és ott van, hogy ki a "szerző"- idegen tollakkal nem akarok ékeskedni.De, mert maximálisan egyet értek vele, azért hoztam ide.
kormanyos63
@nezelodo: Amit leírtál, azzal egyetértek, ezen nincs is vita köztünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.