A főpolgármestert Nagyváradra invitáló főszerkesztő még rosszabbul járt, őt le is köpték a Hatvannégy Vármegye és az Erdélyi Magyar Ifjak kopasz képviselői.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tunde04
a múlthéten meg Szlovákiában dobálták meg tojással amikor az új könyvét reklámozta. Sajnos március 15.-én pedig már nem lehet ezt a ganét tojással megdobni mert büntetik. marad a konzerv , az is kaja csak jó erősen kell eldobni. mert liberálisgábor megérdemli.
furfang
Hát sokat tett Demszky és az SZDSZ ezért a jelzőért, mit ne mondjak. Ezt ki kellett érdemelni, és ők kiérdemelték.2004 december 5. felért egy második Trianonnal, csak ez annyival volt gyalázatosabb, hogy egy nemzet fordított hátat a sajátjainak. Tisztelet a másfél milliós kivételnek. Bűnhődik is ez az ország derekasan. Isten nem ver bottal ugyebár.
evildemon85
Kedves Szerkesztők! A provokáló hozzászólásokat (agit) miért nem törlik????? Egy nemzet személyiségi jogait sérti. Véleményem szerint ez nem ide való! Üdv
sara
Ki mint vet úgy arat ! Tulajdon képpen minek ment oda ?
Örüljön Demszki hogy ennyivel megúszta.
vukkocska
Elég szomorú hír. Nem azért, mert ez történt vele, hanem azért, mert "leszemétárulózták". Szlovákiában mit rontott el? Az agresszív, deviáns elemeknek teljesen mindegy, hogy miért, csak hőbörögni lehessen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.