Véleménycikkel jelentkezett az Indexen Vona Gábor, a Jobbik korábbi elnöke és miniszterelnök-jelöltje.

"Az Orbán Viktor–Márki-Zay Péter-mérkőzés eldőlt" – Vona Gábor szerint ez az ellenzék utolsó öt esélye

Vona szerint a választások előtt két héttel az Orbán Viktor–Márki-Zay Péter-mérkőzés eldőlt.

A jelenlegi kormányfő népszerűsége a teljes népességben annyival erősebb, mint ellenzéki kihívójáé, ami behozhatatlannak tűnik. Ezt minden bizonnyal a háború kirobbanása és az arra adott első reakciók döntötték el

- magyarázza.

Amíg Orbán Viktor azonnal a „maradjunk ki” – és ezzel a megrettent magyar társadalom elsöprő többségének – oldalára állt, addig MZP meggondolatlanul belengette a részvételt. És nem az a lényeg, kinek volt igaza és adott személy pontosan mit értett ez alatt, hanem hogy az hogyan csapódott le az emberekben. A számok szerint egyértelműen

- olvasható az elemzésben.

Vona Gábor szerint az ellenzék még győzhet, ehhez 5 dologra kellene figyelniük. 

Forrás: index.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Gabika, jó lenne ha nem hoznád magad, mert senki nem kiváncsi az orbán seggéből kilógó pofádra! Húzzál el a pics@ba! Téged már régen megvett kilóra a fidesz, te gerinctelen féreg! Eriggy el pedagógusnak, de ahhoz is alkalmatlan, hülye vagy! Te is bűnös vagy, hogy a geci cigány így ki tudta építeni a diktatúrát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
@KisTehen: retkes vagy te nagyon ostoba!
Clavigo
@Németh István: Ostoba kretén vagy,szaros szájú Pista.
nezelodo
Érdemes tanulni Vonától, a sikeres politikai pályája okán, nem? Avagy csak attól fogadj el tanácsot, aki saját sikereivel már bizonyította, hogy érdemes követni a bevált receptjét. Vagy idézzük fel a polgári köröcskékben megélt dolgaitól a pályáját, a parlamentben Orbán által emlegetett szemöldökcsipeszéig? Ha ilyen egy "igazi politikai barátság", és ilyenek az eredményei, minek osztja az észt? Inkább arról beszéljen, tudja-e már, hogy a hála nem politikai kategória?! Tényleg, hova lettek a Politikai Köröcskék? Avítt lett mint a Hazafias Népfront?
drrotf
Ez a Vona nem figyeli ,hogy Áder János mit mondott arról, hogy a jövőbeli eseményeket senki nem láthatja előre mert senki nem jövőbe látó.Két héttel a választások előtt csak egy szélhámos jelentheti ki, hogy már eldőlt a harc Orbán és Márki Zay között!Gondolom ezt azért is mert a cikk végén meg az olvasható, hogy még az ellenzék is győzhet.Ezek szerint mégsem dőlt el a harc a két miniszterelnök jelölt között jövőben nem látó Vona úr??Vagy talán Ön tud olyan variációt, hogy Márki Zay nem győz, de az ellenzék igen?Na nem nézzen már mindenkit bolondnak,Uram!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.