A szomszédban folyó háború miatt akkora készültségben van a Magyar Honvédség, hogy a felcsúti miniszterelnök két gépet is kapott tőlük egy kis külföldi kiruccanásra. Hiába van gazdasági katasztrófa Magyarországon, háború Ukrajnában és orosz drón a légterünkben, a Fidesznek még mindig telik arra, hogy saját légi flottájukat bővítsék. Szijjártó magángéppel megy Pozsonyba, Orbánnak már 3 helikopter kell, hogy Debrecenbe utazzon. Orbán Viktort most 2 honvédelmi repülőgéppel utazott, hogy átadja a Budapest-Belgrád vasútvonal egyik szakaszát. Ráadásul nem is Magyarországon, hanem a szerb oldalon lévő részről beszélünk. És arról a Budapest-Belgrád vonalról, amely soha nem fog megtérülni; amelyhez az egész nemzetet megnyomorító hitelt vettünk fel Kínától. De Orbánnak mindegy, amíg találkozhat egy másik orosz-barát államfővel, kampányolhat egy kicsit a Fidesz kamu "sikereivel" és élvezheti a Magyar Honvédség első osztályú utaztatását.

Forrás: ezalenyeg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Operettábornok Belgrádba repült. Szerbia, Belarusz mellett az egyetelen ország, mely nem hajlandó szankciókra az oroszok ellen. Nagyon fontos, hogy április 3-án mindenki elmenjen szavazni, a tét ugyanis hatalmas: most dől el, hogy Magyarország végleg eltávolodik-e Európától és Oroszország befolyása alá kerül, vagy megerősítjük nyugati szövetségünket. Minden szavazat számít!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/276034604_531668354988130_2222482252486263197_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=cGzhXVaKQFcAX8SjuuD&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_rU0DUvyCht3WaGDvV1ruTnl3OW8t65HkhNeMamnr_Lg&oe=623C9481
Utolsò táncainak egyikét járja a beles dakota, már Varsòban sem látják szìvesen. Az oroszbaràt Orbàn azèrt ment az oroszbaràt Szerbiàba, hogy megmutassa Putyinnak, hogy mèg mindíg a segnyalója,szōvetsègese. Orbàn: "Ne azt figyeljèk amit mondok,hanem amit csinàlok."
giphy.com/gifs/family-guy-funny-peter-griffin-6Lsohtectad3i/fullscreen
Yoda69
Ez akkor lenne hirertek, ha az egyik vitte volna a fejet, a másik pedig a többi testrészét,
Igy viszont...
csipetke
@Mirabilis: 20:15 Milliókba kerül ez az urizálás. És hogy mi haszna?Annyi,mint magának orbánnak:- dísznek ronda,másra meg nem jó...Vagyis semmi
Clavigo
Egyik gép csak a kevlár babydolljait szállította...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.