Az, hogy folyamatosan "gyengül" a vírus, azért van, mert jobban tud terjedni, ha a gazdaszervezetet nem öli meg, így ugyanazt az embert is képes később újrafertőzni" – magyarázta Rusvai. Az, hogy folyamatosan "gyengül" a vírus, azért van, mert jobban tud terjedni, ha a gazdaszervezetet nem öli meg, így ugyanazt az embert is képes később újrafertőzni" – magyarázta Rusvai. Az, hogy folyamatosan "gyengül" a vírus, azért van, mert jobban tud terjedni, ha a gazdaszervezetet nem öli meg, így ugyanazt az embert is képes később újrafertőzni" – magyarázta Rusvai. Az, hogy folyamatosan "gyengül" a vírus, azért van, mert jobban tud terjedni, ha a gazdaszervezetet nem öli meg, így ugyanazt az embert is képes később újrafertőzni" – magyarázta Rusvai. Az, hogy folyamatosan "gyengül" a vírus, azért van, mert jobban tud terjedni, ha a gazdaszervezetet nem öli meg, így ugyanazt az embert is képes később újrafertőzni" – magyarázta Rusvai.

Forrás: life.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Az, hogy folyamatosan "gyengül" a vírus, azért van, mert jobban tud terjedni, ha a gazdaszervezetet nem öli meg, így ugyanazt az embert is képes később újrafertőzni" – magyarázta ̶a̶ ̶s̶z̶a̶k̶e̶m̶b̶e̶r̶ Rusvai.

Tulajdonképpen a polgár a hibás, mert miért nem döglött bele?!
division
@Emmersson71: A vírusnak nem érdeke megölni a gazdaszervezetet.
Emmersson71
@division: A vírus nem gondolkodik érdekeken, egyszerűen pusztítja a környezetét, ami a gazdatest része. Ebbe belehalhat a gazdatest.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.