Erős üzenetet fogalmazott meg a Facebook oldalán Orbán Viktor, aki a béke apostoli szereptől ismét visszatért a harcias retorikához. 

Orbán: nem vagyunk jámbor lúzerek, harcolni fogunk!
Kép: YouTube

Amikor Európa a békét élte, amikor a kijevi emberek még nem fogtak fegyvert, és az orosz agresszor még nem bombázott gyeremkekórhácakat, akkor rajongott a harci retorikáért, ám volt egy hatalmas fordulat. Erről ebben a cikkünkben olvashat bővebben. 

Ám, most úgy néz ki, ismét visszatért a gyökerekhez, és a folyamatosan forgó politikus képét kihasználva ismét harcolni akar. 

Április 3-án üzenjük meg: nem vagyunk jámbor lúzerek, akik megijednek a nemzetközi médiától vagy Brüsszeltől. Harcolni fogunk!

- üzente meg a Facebook oldalán.

Jézusom! Önök betegek! Harcol? De az onnan jövő pénz az kell! Csodálatos kormányunk van...

- írta neki egy kommentelő.  

Ám ez a harcos kép, meghalt akkor, amikor az első lövés eldördült, amikor az első ukrán elhunyt.

Nem lehet azt mondani, hogy a béke apostoli szerep nem működik, hiszen ez jellemezte Merkel külpolitikáját is, ám ő következetesen, és konzekvensen tette ezt.

Nincs sikeres, vagy sikertelen szerep ebben a helyzetben. De innen már nincs visszaút, aki egyszer ekkora fordulatot hajtott vége, az nem lehet újra egy

utcai harcos.

Volt a Fideszben egy retorika, ami szerint Orbán mindent előre látott, és egyfajta váteszi képességgel jósolta meg a világ dolgait. De most elvesztette ezt is, többé nem lehet ő a delphoi jós, a mindent látó vezető. Hiszen ő békemisszióra ment Moszkvába, de Putyin barátsága nem volt elegendő, vagy csak egész egyszerűen nem bízott a magyar miniszterelnökben.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Aki ma mellette van, azt holnap hátba szúrja. Bárkit bármikor elárul.
Ilyen embert senki nem szeretne sem barátnak sem ellenségnek.
Undorító lókupec a balkánról!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Aki Én: Ez a legény, egy büszke székely.És itt hinti az "igét"- tömény hazugságokat, amelyeknek se füle se farka.
Dr. Proktor
Orbán csak kitalált és nem létező ellenségek ellen tud harcolni - eredményesen! A valódiak ellen viseli a kevlárr, de ha tényleges jönne akkor gyorsan tovább gurulna...
kissé felnőttem
te egy szarházi senki vagy egy bóhóc veled még a macskám sem menne a frontra
kissé felnőttem
de ma a rádió annyit regélt erről a pocakosról hogy Széchenyi meg Kossuth hozzá képest kerti törpe lett pedig loptak csaltak hazudtak 24-48 as váltással ővék lassan a fél világ nem a Balaton fél Dubay meg fél Ázsia aztán a pedagógusra meg az ápolónőkre nagy ivben tesznek mert ők bárhol megfizethetnek orvost kölkeiknek pedagógust hát ide jutottúnk?és miért kiért nem lett NATÓ tag Ukrajna orbán szijártó addig vétózótt és a kettő meg ja igen majd Hágában mekmondjáák mennyit is értek 20 vagy 120 évet / fő
Dr. Proktor
Orbán csak szájkaratéban jeleskedik, amúgy betojt mikor Ukrajnába kellett volna utazni a négyekkel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.