A miniszterelnök vasárnap Szentendrén arról beszélt, hogy Magyarország pontosan úgy jár el az ukrajnai háborúval kapcsolatban, ahogy erkölcsileg kell.

Orbán Viktor vagy nagyon nem figyel, vagy nem érti, mit hajtogat az ellenzékOrbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor vasárnap Szentendrére látogatott, ahol találkozott a választókkal. Az eseményről egy összefoglaló videót is feltöltött a közösségi oldalára. A felvételeken azt láthatjuk, hogy Orbán boldogan rázogatja a férfiak, és csókolgatja a hölgyek kezét, az eseményen megjelent gyermekeknek pedig úgy örül, mintha a sajátjai lennének. A boldog, napsütéses felvételek alatt pedig elsősorban az orosz-ukrán háborúról és annak magyar vonatkozásairól beszél.

Azt mondja nekünk a baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc, hogy mi egy pocsék nemzet vagyunk. Ha nem küldünk katonákat, nem küldünk fegyvereket, ha nem veszünk részt ebben a háborúban, akkor mi egy pocsék nemzet vagyunk

– szól az Orbán által mondott szöveg.

Mi egy nagyszerű ország vagyunk, amely pontosan úgy jár el, ahogy erkölcsileg el kell járnia, de azt senki sem kérheti tőlünk, hogy vegyünk részt akár emberélet árán is egy olyan háborúban, amely nem a mi háborúnk.

A miniszterelnök a beszédében teljesen figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy az általa következetesen baloldalként aposztrofált ellenzéki összefogás nem mondta, hogy magyar katonákat küldene Ukrajnába. Sőt, ők is azt az álláspontot vallják, hogy mindenképpen ki kell maradnunk a háborúból, mégpedig a nyugati szövetségeseinkkel karöltve – ezt pedig minden megnyilvánulásuk során hangoztatják el. 

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Vagy szelektív a doktorminiszterelnök hallása, vagy direkt félrevezeti a hallgatóságát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Nem érzed úgy, hogy megtanulhatnál egy-két új magyar szót, te elmebeteg bolsi csicska?
Yoda69
@ómió: Bolsi, tegyel mar fel egy uj lemezt. Ez unalmas.
ómió
@Aki Én: Nem szűnik rajtad a tetves bolsiságod másrahazudási rohama, bolsiék elmebetege!? Mire vársz? Szedáltasd már magadat!
ómió
@Yoda69: Még mindig képtelen vagy felismerni a saját efftársaidat, bolsiék gyagyása!? Ilyen súlyos az agyfogyatkozásod?
Aki Én
@ómió: Nem érzed úgy, hogy megtanulhatnál egy-két új magyar szót, te elmebeteg bolsi csicska?
Ezzel is csak azt igazolod, hogy egy fejlődésképtelen, buta bolsi csicska vagy.
ómió
@Aki Én: Ilyen tartósak szoktak lenni rajtad a tetves bolsi csicskaságod másrahazudási rohamai, bolsiék elmebetege!? És az ápolóid még így se képesek szedálni gyagyás efftársiasságodat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.