Szerinte nem lehet úgy segíteni az ukránoknak, hogy szétlövetjük Magyarországot. 

“Mi nem pocsék, hanem nagyszerű nemzet vagyunk, amely erkölcsileg helyesen jár el. De nem tudunk úgy segíteni az ukránoknak, hogy szétlövetjük Magyarországot. Az nem segítség, hogyha elzárjuk az orosz gáz- és olajcsapot, és a magyar gazdaság három nap múlva vagy négy nap múlva megáll – azzal nem segítettünk az ukránoknak”

– írta Orbán Viktor miniszterelnök kedd délelőtt a Facebook-oldalán.

Orbán Viktor szerint az nem segítség az ukránoknak, ha elzárjuk az orosz gáz- és olajcsapot

Fotó: Aris Oikonomou / AFP

A miniszterelnök szerint a politikában felnőtt, érett lelki alkatú embernek van csak helye, aki nem azonosul a konfliktus egyik vagy másik szereplőjével, hanem először tisztázza, hogy kik vagyunk mi, és mi a viszonyunk ehhez a konfliktushoz.

“Ez nem egy kalandregény, ez vérre megy. Itt emberek halnak meg, országokat lőnek szét, gazdaságok omlanak össze. Itt nem képzelhetjük bele magunkat valamelyik szereplő helyébe, hanem azt kell világosan megmondani, hogy ez itt Magyarország, mi vagyunk a magyarok, vannak világos érdekeink, van felelősségünk is, a bajbajutottakon mindig segíteni kell, és erőnkön felül segítünk is”

– írta Orbán, majd hozzátette, hogy népességarányosan Magyarország fogadja be a legtöbb menekültet Európában.

“Mi látjuk el a legtöbb embert, a magyar népesség több mint 5 százalékát láttuk már el”

– tette hozzá a miniszterelnök.

Forrás: Telex.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Már könnyekig meghatódtam volna ettől a dumától, ha nem bosszantana a vágletekig, hogy megint hülyének néznek bennünket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Nekünk és az ukránoknak az lesz a legnagyobb segítség, ha végleg kivonunk a forgalomból és nem járatatod a hazug cinikus pofádat, te mocskos szarházi!
Gazella
Kurva anyásat retkes zsirháj... a háborúhoz semmi közze a gáz s olajcsapnak... etesd azt a nullszalldos agyu hithű csatlósaidat!!
simmering73
Mostmár értem miért ilyen hülyék az illiberók kis tehénnel az élen. Hát a főnökük se egy lángész.
Eladott Ország
A harci gatyás békegalamb osztja az igét . Már ott tart ő az agyával, hogy békét CSAK a fidesz tud teremteni. Nem abban élünk 12 éve, hogy háború van, harcolunk, indul a csatába a szütyőjében a magyarok felhatalmazásával, utcai harcos, kétvállra fektet mindenkit, akit nem vitt el a vállán, lóra, fegyverbe? De. Na, lett volna mód 12 évig békét hirdetni, miért éppen most tört rá a vágy, hogy szembemenjen mindennel, amit egészen idáig hirdetett? Még egy kérdés: megint nagyon bátor, vagy csak véletlenül benne maradt a zakóban a vállfa?! Még az, hogy a vállfa tegnap este óta ott ragadt, de a sárgán bazsalygó hölgy bugyija is nedves. A gyönyörtől átmeneti inkontinenciába révedt.
A kevlár méreg és biológiai, vegyi támadás ellen nem véd. Lásd az oroszokat. De amúgy is a kevlár csak a mellkast védi, se a fejet, se az alsó artériákat nem védi. Attól még a tökeit is kilőhetik, habár kérdés, hogy arra szüksége van-e még.
Eladott Ország
@rokker33: ma, 15:12 ♦ És az oroszok miből fognak megélni és háborúzni nagyon okos, amikor a bevételük 80 %-a az energia hordozókból van, más termékük a nyugat felé nem kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.