A miniszterelnök nem rest' sztárokat is bevonni a kampányába. A Kis Grófóval való szelfije azonban nem mindenkiből váltott ki szimpátiát. Puzsér Róbertből például egész biztosan nem. 

Első körben arra kíváncsi Facebookon posztolt értekezésében, hogy Grófo tulajdonképpen miért is király: 

Miért is király a Grófo? Azért, mert beült az A8-asba, ahelyett, hogy a 8a-ba ült volna be? Azért, mert whiskyt rendel literszámra, és mert mindenki heje-huja? Vagy azért, mert Kis Grófónak, Kis Grófónak, Kis Grófónak pam-pam?

Majd folytatja: 

Ilyen mélyre még Horn Gyula sem hajolt le soha a szavazatokért. A Fidesz a társadalommal való viszonyában és magyar nép pszichéjében mára egy az egyben átvette az MSZP helyét. Itthon eddig nem létezett az a fajta nemzeti posztkommunista párt, amilyet Szerbiában Slobodan Milošević, Szlovákiában meg Robert Fico vezetett. Jelentem: már Magyarországon is megvan a Kreml tövében tenyésző pártállami kollektivizmusnak és a hazafias érzésekre akaszkodó melldöngető nacionalizmusnak ez a rendkívül vonzó fúziója.

A végére még odaszúr egy kis kúltúrát is:

Nem arról volt szó, hogy Márai Sándor a király, hogy Pilinszky János a király, hogy Móricz Zsigmond a király, hogy Tamási Áron a király, meg hogy Szabó Lőrinc a király? Persze változnak az idők, és velük változik a kulturális ízlés – ha a nemzeti gerinc attól áll fel, akkor legyen Csurka István a király, legyen Németh László a király, legyen Szabó Dezső a király, legyen Herczeg Ferenc a király, legyen Wass Albert a király!

Forrás: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Győzike után min csodálkozunk? Cini nem lesz tag? péel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
...mi a probléma? Ahogy a mi Zsófink odatartotta a vagináját egy kőgazdag cigánynak, most meg tusupnak, mindenki nagy örömére, Orbán meg kínjában
kisgrófóval kokettál...győzike, flórika...de hol van feketepákó?
magyar1
Ezt a fajta szórakoztatóipart én sem értékelem, de az ország lakosságának egyre nagyobb része igen.
A cigányság keveredik a magyarral sok közöttük akiknek ez az igazi szórakozás Társadalmi réteg - egyre nagyobb.. Amúgy meg senki nem tudja milyen vér csörgedezik az ereiben. Legfeljebb 2-3 nemzedékre tudjuk biztosan, én i sokszor csodálkozom már, hogy tök fehér bőr és cigánynak vallja magát.
A kultúrájuk elég ízléstelen számomra, de egyszer egy roma ismerősöm mondta, hogy pld. náluk ha nincs mit enni akkor is ujjnyi vastag aranyláncuk legyen.
verőce21
Egyedül is volt Horn...!
Nem véletlen a mondás, "egyedül van, mint H. Gyula a pusztazámori lakossági fórumon..."! :)
ómió
Puzsér efftárs, viszont, "fent ül, magason": a bolsi szarkupac tetején!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.