Egy offshore hátterű befektetőcsoport engedélyt kapott arra, hogy a Balatonban építsen fel egy 32 úszó szobából álló luxus hotelt. A fejlesztés a társaságA vendégek elektromos motorcsónakkal közelíthetik meg a lebegő szállodai szobájukat, amely mellett közvetlen kikötési lehetőség lesz. Természetesen nem lenne igazán luxus, ha nem lehetne felvágósabban érkezni, ezért helikopter leszállót is kialakítanak a központi épület közelében. Azért, hogy a helikopter által keltett hullámok és szél ne zavarja a vendégek pihenését, egy különálló leszállóegységet építenek, ahonnan luxus mini komppal szállítják a recepcióhoz az érkezőket.

Forrás: spabook.net
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Azt a curva gazdag dubajt utánzó rohadékokat akik ilyeneken tudnak agyalni és képes valaki ezt engedélyezni a kormány részéről.
magyar1
@KisTehen: Ne is jöjjenek, ebbe a kis Balatonba képesek ekkora mocskot beépíteni? Nem normálisak, elveszi az eszüket a pénz. Vízhiányról hablatyolnak nem?
nemkati
Ez már nagyon hiányzott. Végre, én már régóta érzem, hogy valami hiányzik még a Balatonból. Na, de nem is a Balatonban fürdőző emberek.
magyar1
@KisTehen: Már vannak olyan turista látványosságok, városok ahol kiírják, hogy turista ne gyere ide szemetelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.