Lázár János  all in-t mondott a vasárnapi választásra, amikor kijelentette, hogy ha nem nyeri meg egyéni körzetét, ahol épp Márky-Zay az ellenfele, akkor visszavonul a politikától. Viszont ha nyer, azzal, véli ő, „példátlan legitimációra, felhatalmazásra, súlyra és erőre tehet szert, amivel majd élni tud az országos politikában” -nyilatkozta a 24.hu-nak adott interjújában.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lézer Jankó fenyegetőzik; ha megválasztják még többet fog lopni! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: aoropó:
Nem, nem vicc

vannak olyanok, akik még ezt is bevették

Annak kapcsán merült fel, hogy a derék Lézer Jankó nagyhangú nyilatkozatokban alázza a kerületbéli ellenfelét. Aki nem más, mint az ellenzék listavezetője és reménybeli ME-jelöltje.
Ennek kapcsán merült fel – na jó a nincs vita (ja itt sem) Orbánnal okai is belejátszanak -, hogy Orbán sohasem (na jó 94-ben egyszer, de akkor nagyon leszerepelt) méreti meg magát.
Egy derék híve fejtette ki, hogy csak nem akar részrehajlónak látszani: ő az egész népét akarja képviselni! =))
nezelodo
Lázár bizonyára tudja saját tapasztalatából milyen a politikai hulla, hiszen a Zsuzsika adta fel neki Londonban a "politikai utolsó kenetet", valószínűleg Orbán megelégedésére. Így elhárult az akadály, hogy riválisként tekintsenek rá, Orbánnal szemben.
colibri
Vasárnap éjjel Lázárt akarjuk látni politikai hullaként nagyon sokan. Már így is az, csak most kerülne fel az i-re a pont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.