Bende Balázs, a közmédia vezető külpolitikai szerkesztője Világ című műsorában agitált a Fidesz mellett – vette észre a 444.hu.

Bemondta a köztévé, hogy a Fideszre kell szavazni vasárnap

A propagandista szerint két hónapja úgy tűnt, hogy a választás tétje mindössze az lesz, hogy visszajön-e a szemkilövetés, a korrupció és a megszorítás. A háborúval – mint mondta – megnőtt a tét és le is egyszerűsödött minden, és felmondta Orbán szavait, hogy aki békét akar, a Fideszre szavaz.

Majd beszélt arról is, hogy Európa is rájött végre, hogy meg kellene védeni a családokat, de ezek a gyenge próbálkozások meg sem közelítik a magyar rezsicsökkentés komplex megoldását. Itt is kiderült, hogy a felelőtlen magyar baloldallal szemben a kormánynak van igaz.

A teljes szemle itt olvasható.

Forrás: 444.hu

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ekkora ganaj embert hál 'Istennek ritkán látni. De hogy mindezt a mi adóforintjainkból a "köztévén" teszi az egyenesen felháborító mocskosság!
Takarítsuk el holnap ezt a szemetet. Ennél az ország többet érdemel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@kulabombaafityiszre: Te elhiszed, ha véletlenül makimajom nyer (persze NEM) akkor ő min.elnök lenne? Hát nagy hülye vagy!
Gyurka80
@bakcsubakka: Hajrá alakul a FIDESZ 2/3!
kulabombaafityiszre
@Gyurka80: tegnap, 20:20
16 éve nincs hatalomban gyurcsány mégis rajta rugóztok.
Én úgy gondolom inkább ti vagytok a hülyék akik a mihály kivetített félelmét gyurcsányról feltétel nélkül beveszitek.Persze bevesztek ti mást is.
Gyurka80
@kulabombaafityiszre: Te meg azt vedd be!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.