Az Ukrajna melletti tüntetésről a közmédia híradója úgy számolt be mint „háborúpárti tüntetés” – szúrta ki a Telex.

A köztévé szerint "háborúpárti tüntetést" tartottak az ellenzékiek Budapesten

Az eseményre egyetlen pillanatot sem kapcsoltak oda, csak vágóképeket mutattak a Szabad sajtó útjáról, miközben ifjabb Lomnici Zoltán arról beszélt, „furcsa a háborúpártiság a baloldal részéről, eltérnek a NATO es EU fősodrától”. 

Lomnici szerint minden "baloldali" politikus elkötelezte magát, hogy fegyvereket és katonákat küldenének Ukrajnába. Majd a műsorvezető kérdésére azt felelte:

Ezek a demonstrációk már korábban sem voltak hitelesek, ha valóban békét szerettek volna akkor az elején nem az orosz nagykövetség elé mentek volna, hanem az ukrán elé szolidaritást kifejezni.

Lomnici szerint ebből is látszik a szándék, hogy inkább a háborús retorikát választják és ez alkalmas lehet arra hogy a legnagyobb választasi csalás amit elkövettek, azt elfedjék.

Forrás: telex.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

orsos vendel
Ez a fideSS a köztevevel egyutt, NEM NORMALIS !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
A maffia szerint ők Putyint istenítve védik a békét!
Maaaargit! Noooormális???
ómió
Tessék fegyvert adni a tüntető efftársaknak és máris mehetnek Ukrajnába!
Németh István
Az ukrán-orosz/ orosz-ukrán háború nem a mi háborúnk! A mi katonáink e hazára esküdtek fel és annak határainak védelmére! NEM idegen érdekek kiszolgálóinak! Aztán nem idegen érdekek hullái kívánnak lenni! Aztán a semlegességet annak minden vonatkozásában be kell tartanunk! A bármiféle részvétel azt eredményezheti, hogy Magyarország megszűnik! Erre várnak a szomszédaink! tessenek gondolkozni!!!
human
@Németh István: Magyarország érdeke, hogy az oroszokat még Ukrajnában megállítsuk. Ha idáig elérnek, akkor már csak magyar katonák fognak meghalni. Most még az Ukránok vállalják helyettünk ezt a feladatot.
Németh István
@human: te ne legyél már barom fasz! az ukrán-orosz háború az aljas usa-soros-eu, agresszorok által kirobbantott belső, érted; országhatáron belüli, belső polgárháború! Te állat itt nem a hazánk védelméről van szó az ukránok dolga, mit hogyan tesznek! Nekik az volna az érdekük, hogy maguk mellé állítsák a világ megvezetett országait, hogy a vezetés önös korrupt elképzeléseket bezsebelhesse!! Ha mi belépünk akár fegyver szállítási útvonal biztosításával akkor potenciális célponttá tesszük minimum Kárpátalját, te barom-hatökör légyszíves gondolkozni! @human: olvastam már tőled normális dolgot is! Miféle hülyeséggel fertőzött lettél!?
Németh István
A lényeg tehát továbbra is >> nem helyettünk vállalnak fel bármit is az ukránok, hanem a maguk vezetői által megvalósult országos rablási érdekek védelme végett!! Ezt lehetséges, hogy még ők nem tudják - vagy nem akarják, nem merik tudni! Miért és minek támadna minket az orosz országi HONVÉDELEM!??? Az üzleti-gazdasági együttműködésünk az elvárt és a kívánatos alapon mozog! Ez nem jutott eszedbe nagyon tökfej! Mondom, hogy voltál már normálisabb is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.