Az Ukrajna melletti tüntetésről a közmédia híradója úgy számolt be mint „háborúpárti tüntetés” – szúrta ki a Telex.

A köztévé szerint "háborúpárti tüntetést" tartottak az ellenzékiek Budapesten

Az eseményre egyetlen pillanatot sem kapcsoltak oda, csak vágóképeket mutattak a Szabad sajtó útjáról, miközben ifjabb Lomnici Zoltán arról beszélt, „furcsa a háborúpártiság a baloldal részéről, eltérnek a NATO es EU fősodrától”. 

Lomnici szerint minden "baloldali" politikus elkötelezte magát, hogy fegyvereket és katonákat küldenének Ukrajnába. Majd a műsorvezető kérdésére azt felelte:

Ezek a demonstrációk már korábban sem voltak hitelesek, ha valóban békét szerettek volna akkor az elején nem az orosz nagykövetség elé mentek volna, hanem az ukrán elé szolidaritást kifejezni.

Lomnici szerint ebből is látszik a szándék, hogy inkább a háborús retorikát választják és ez alkalmas lehet arra hogy a legnagyobb választasi csalás amit elkövettek, azt elfedjék.

Forrás: telex.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

orsos vendel
Ez a fideSS a köztevevel egyutt, NEM NORMALIS !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
orsos vendel
Ez a fideSS a köztevevel egyutt, NEM NORMALIS !!!
Maxipocak
@orsos vendel: De igen, csak aljas szemétládák. Ha kormányváltás lesz, az összeset kirúgni a 3,14-be, beszántani és sóval behinteni.
justhpeter
Szegény Lomniczi olyan sötét mint a belsőzsebem.
Eladott Ország
Ha azt gondoltuk volna esetleg, hogy ifjabb Lomnici megvilágosodott, és rádöbbent arra, hogy mennyire tarthatatlan, hogy tizenkettedik éve permanens polgárháborús pszichózisban tartja a kétharmados önkény fideszkádéenpés egységfrontja az országot, hogy még csak azokkal nem számoltak le, akikkel azért nem tudtak leszámolni, mert egyelőre még mindig az Európai Unió egyik tagállamában élünk, nem pedig Fehér- és nem fehér Oroszországban.
Nessy
Van az a pénz, amiért érdemes jellemtelennek, és gerinctelennek lenni!
Baker
Skizofrén politika. Vagy csak egyszerűen aljas!
Toller Béla
A köztévében közveszélyes bűnözők a hangadó vezetők. Ennyi, és majd nem lesz így !
Medvepapa
Elég már! Józan ésszel nagyon nehéz elviselni ezt a mocskot, hazugságot. Kár, hogy nincs kampány csend. Hagyjak a választót békén, ha van esze már tudja mit kell tennie holnap. Ha nincs majd elgondolkodik előd vagy utóbb megfogja érten miért is kell szavaz. Reménykedem, hogy hétfőn egy szebb, boldogabb és békés élet kezdődik ebben a picinyke országban,
csak úgy....
az ellenzéknek 4 évente 5 percenkénti köz TV ? :) - ez is csak a curvára butuska magyarokkal lehetséges!
nemsemmi2
Mennyire szégyelli ezt a Lomnicit az édesapja?!!!
csak úgy....
remélem,hogy holnap a beszámíthatók eldöntik ezt az évtizedes fölösleges fideszes csimbum-cirkuszt ...
RonaGyuri
a kampánycsend közTV-re nem vonatkozik? =))
human
Orbánék úgy oldják meg, hogy a köztévé papíron ne sértsen törvényt, hogy nem maga a tévé részéről hangzanak el a hazugságok, hanem behívnak egy vendéget és vele mondatják el. Így a cél teljesül. A hazugság elhangzik. A köztévé viszont mondhatja, hogy ők nem felelősek a vendégek véleményéért.
Hasonló funkciót lát el Bayer Zsolt és a többi csicska. Amit Orbán nem mondhat ki azt velük mondatják ki.
tudode
NEtán!

Alkotmánybírók/jogÁSZOK szégyene le van maradva 12 évnyi brossúrával, vagy van az a lóvé amennyiért áruba bocsátja a szakmai tisztességét?
.
----- Orbánt sérti ez a majmos videó - letiltották
www.youtube.com/watch?v=6opcusQwGk0
------------------
.
Mert aki a háborúval jópofáskodik az egyéb aljasságra is képeSS!
.
------ Ilyen volt Budapest a bombázások után, és ilyen most
www.origo.hu/foto/20140404-budapest-a-masodik-vilaghaboru-utan-es-most-elotte-utana-interaktiv-kepeken.html
-----------------
.
Potyaleső bagázs!
csipetke
...és ezt a rakás sz@rt 130 milliárdból tartjuk fenn, hogy orbán hetente szóhassa onnan a rizsát,és persze a Kossuth rádiót,ami szintén erre van (most még)
Béla333
A maffia szerint ők Putyint istenítve védik a békét!
Maaaargit! Noooormális???
ómió
Tessék fegyvert adni a tüntető efftársaknak és máris mehetnek Ukrajnába!
Németh István
Az ukrán-orosz/ orosz-ukrán háború nem a mi háborúnk! A mi katonáink e hazára esküdtek fel és annak határainak védelmére! NEM idegen érdekek kiszolgálóinak! Aztán nem idegen érdekek hullái kívánnak lenni! Aztán a semlegességet annak minden vonatkozásában be kell tartanunk! A bármiféle részvétel azt eredményezheti, hogy Magyarország megszűnik! Erre várnak a szomszédaink! tessenek gondolkozni!!!
human
@Németh István: Magyarország érdeke, hogy az oroszokat még Ukrajnában megállítsuk. Ha idáig elérnek, akkor már csak magyar katonák fognak meghalni. Most még az Ukránok vállalják helyettünk ezt a feladatot.
Németh István
@human: te ne legyél már barom fasz! az ukrán-orosz háború az aljas usa-soros-eu, agresszorok által kirobbantott belső, érted; országhatáron belüli, belső polgárháború! Te állat itt nem a hazánk védelméről van szó az ukránok dolga, mit hogyan tesznek! Nekik az volna az érdekük, hogy maguk mellé állítsák a világ megvezetett országait, hogy a vezetés önös korrupt elképzeléseket bezsebelhesse!! Ha mi belépünk akár fegyver szállítási útvonal biztosításával akkor potenciális célponttá tesszük minimum Kárpátalját, te barom-hatökör légyszíves gondolkozni! @human: olvastam már tőled normális dolgot is! Miféle hülyeséggel fertőzött lettél!?
Németh István
A lényeg tehát továbbra is >> nem helyettünk vállalnak fel bármit is az ukránok, hanem a maguk vezetői által megvalósult országos rablási érdekek védelme végett!! Ezt lehetséges, hogy még ők nem tudják - vagy nem akarják, nem merik tudni! Miért és minek támadna minket az orosz országi HONVÉDELEM!??? Az üzleti-gazdasági együttműködésünk az elvárt és a kívánatos alapon mozog! Ez nem jutott eszedbe nagyon tökfej! Mondom, hogy voltál már normálisabb is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.