A Nézőpont Intézet vezetője Fidesz-győzelemre számít vasárnap, de valószínűtlennek tartja az újabb kétharmadot Mráz Ágoston Sámuel.

Mráz Ágoston: valószínűtlen az újabb kétharmad a Fidesznek

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A kormányközeli Nézőpont Intézet elemzője a Telexnek azt mondta, a négy évvel ezelőtti választáshoz hasonlóan alakulnak a részvételi adatok, azonban kérdés szerinte, hogy mi lett a Jobbik szavazóival.

Úgy gondolja, a párt sok százalékpontot veszített a szavazataiból, amik a Mi Hazánkhoz vándorolhattak, a kutatásaik alapján Dúró Dóráék be is juthatnak a parlamentbe. Ez pedig összességében azt is jelentheti, hogy az ellenzék több szavazatot veszített, mint amennyit nyert a közös listával.

A Nézőpont Intézet legutóbbi, március 29-én publikált, március 23-25. között készült felmérésük szerint a Fidesz-KDNP 47 százalékon, az ellenzék közös listája pedig 42 százalékon áll a biztos szavazók körében. Becslésük szerint a Fidesz-KDNP 119, az ellenzék pedig 79 mandátumot szerezne vasárnap.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Jajjaj Samu fiam! Ilyet mondani!?!?!
Sokba fog ez kerülni--most neked. Kemény dió lesz visszakerülni a brancsba.
Toller Béla
Nos, ha így alakulna, ez a mráz elmehet majd a csudába, amit eddig megkeresett, azt nagyon jól be kell majd osztania ! Kinek kell ez a seggnyaló pojáca egy szabadabb világban ?
Béla333
Fosik a Samu! Mit csináljon, ha vége a potyapénznek?
Még a végén dolgozni kell...
Bár ha nem sikerül a lopott pénzt visszaszerezni, akkor még az unokájuk is jólétben élhet a lopott pénzekből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.