Márki-Zay Péter korábban a családjával a háta mögött állt ki a színpadra az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén. Az ellenzéki pártszövetség közül senki sem állt ki mögé a színpadra. Később Donáth Anna, a Momentum elnöke is mondott egy rövid beszédet, Márki-Zay és Karácsony állt az oldalán. 

Donáth Anna is beszédet mondott, miután Márki-Zay mellé egyetlen ellenzéki párt képviselője sem állt ki a színpadra

Donáth Anna, a Momentum elnöke, a párt európai parlamenti képviselője (k) beszédet mond, mellette Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke (j) és Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, főpolgármester az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Donáth Anna az ellenzék eredményváróján a Telex beszámolója szerint arra kérte a híveiket, hogy engedjék ki a dühüket, mert abból tudnak majd később táplálkozni.

Túlságosan fiatalok vagyunk ahhoz, hogy engedjük, hogy kilopják a jövőnket

- mondta Donáth.

Hozzátette:

Sokkal nagyobb a felelősségünk most, mint akár tegnap vagy akár egy hónappal ezelőtt. Most nem szabad feladnotok.

"Az biztos, hogy holnap hideg fejjel újra át fogjuk gondolni. Én átgondolom, és újra neki fogok indulni. Arra kérlek, hogy gyertek velünk, gyertek velem. Csináljuk meg. Olyan dolgok jönnek most, amit senki nem tud sem egyedül, sem talán közösségileg elviselni. Bármit hazudnak, elviselhetetlen időszakok jönnek. És nekünk ez a jövőnk. Hagyjuk, hogy tovább is kilopják a jövőnket, vagy tovább küzdünk azért, hogy mentsük azt, ami még menthető belőle. Mert előbb-utóbb minden rendszer összeomlik, és csak rajtatok múlik, hogy tovább folytatjuk-e ezt. Gyertek velünk!" – mondta Donáth.

Forrás: Telex

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Magára hagyták Makit? És az efftársi sírás ki se tört?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.