Nagy a csend a DK háza táján, sem Gyurcsány Ferenc, sem Dobrev Klára nem nyilvánult meg egyelőre a választási vereségről.

Hova tűnt Gyurcsány Ferenc? Ellepték a Facebook-oldalát, visszavonulását követelik a dühös ellenzéki szavazók
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Márki-Zay Péter és Donáth Anna már beszédet is tartott, a DK elnöke viszont vasárnap délután posztolt utoljára a Facebookon, és felesége is hallgat egyelőre.

Jobb híján Gyurcsány Ferenc említett, utolsó bejegyzésénél megy a vita arról, hogy a DK elnökének fel kéne-e hagynia a politizálással. Sok a kritikus hang, többen úgy vélik, itt az ideje, hogy "Feri" nyugdíjba vonuljon.

Forrás: Facebook

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
Ha jól emlékszem Márki Zay kérte meg Gyurcsányt, hogy ne kampányoljon /szerinte káros lenne/ Gyurcsány eleget tett a kérésnek, szerintem sajnos!Már ne hogy Ők legyenek hibásak ezért az eredményért! Elsősorban a T.szavazok! Mi úgy látszik egy ilyen senkit érdemlünk!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@vitriol: Nyugodj meg: semmiféle választási csalás nem volt, a magyarok nagy többsége nem hisz a szerencselovagokban, mikor van egy megfelelő kormánya, megfelelő miniszterelnöke.
evacica
@vacsi: Hátha neked ez a tolvaj hazug kormány megfelel nagyon sajnállak!
Pági
@Gyurka80: még ennél js jobban ? Mert most itt van a kánaán?
csetere
@Szalay Miklós: @Nyírfa: A magyarázat szerintem Márky Zay személye. Őt az ellenzékre sózták anélkül, hogy előtte egyeztettek volna. Nincs mögötte több pár ezer embernél. Az helyett, hogy Gyurcsányra és Jakab Péterre mutogat, inkább nézne önmagába. Az a sok sértés, amit az emberekre mondott, átlépett minden határt. Ha nincs a DK és a Jobbik a többi ellenzéki párttal, ő sosem lehetet volna polgármester. Teljesen alkalmatlan volt erre a pozícióra. A választás utáni beszéde szánalmas volt. Háromszor is saját magát fényezte, el is kapcsoltam. Akik indították, miért nem álltak mögé? Lapulnak. Ha ő még egyszer indul, el sem megyek.
csetere
@sgl: MKárky Zay a hibás, ő kérte Gyurcsányt, hogy ne kampányoljon.
csetere
@sgl: Ki tudja milyen szavazóurnákat hoztak? Valódiak voltak? Nem hiszem el, hogy az a hatszázezer külföldön dolgozó magyar rájuk szavazott volna csaknem 100%-ban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.