Nagy a csend a DK háza táján, sem Gyurcsány Ferenc, sem Dobrev Klára nem nyilvánult meg egyelőre a választási vereségről.

Hova tűnt Gyurcsány Ferenc? Ellepték a Facebook-oldalát, visszavonulását követelik a dühös ellenzéki szavazók
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Márki-Zay Péter és Donáth Anna már beszédet is tartott, a DK elnöke viszont vasárnap délután posztolt utoljára a Facebookon, és felesége is hallgat egyelőre.

Jobb híján Gyurcsány Ferenc említett, utolsó bejegyzésénél megy a vita arról, hogy a DK elnökének fel kéne-e hagynia a politizálással. Sok a kritikus hang, többen úgy vélik, itt az ideje, hogy "Feri" nyugdíjba vonuljon.

Forrás: Facebook

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
Ha jól emlékszem Márki Zay kérte meg Gyurcsányt, hogy ne kampányoljon /szerinte káros lenne/ Gyurcsány eleget tett a kérésnek, szerintem sajnos!Már ne hogy Ők legyenek hibásak ezért az eredményért! Elsősorban a T.szavazok! Mi úgy látszik egy ilyen senkit érdemlünk!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ez a M-ZP volt a választási harc legnagyobb tévedése. (és ezt már rég leírtam--nem most kezdem) Nála a Gyurcsány-Dobrev duó jobb eredményt hozott volna.
Nyírfa
Már megint Gyurcsány a hibás? Ha az ellenzékiek is ilyen bamba jószágok, mit várhatunk a fidesztől?
Szalay Miklós
Aki kíváncsi a kudarc okaira, az ezeket olvassa el, de alaposan:

Orbán rendszerének tömör de alapos összefoglalója:

egyvilag.hu/index.shtml#PT111_orbanisztanmukodese

Márki-Zay realista értékelése:

egyvilag.hu/index.shtml#PT111_markijay
evacica
Ha jól emlékszem Márki Zay kérte meg Gyurcsányt, hogy ne kampányoljon /szerinte káros lenne/ Gyurcsány eleget tett a kérésnek, szerintem sajnos!Már ne hogy Ők legyenek hibásak ezért az eredményért! Elsősorban a T.szavazok! Mi úgy látszik egy ilyen senkit érdemlünk!!!
Libbantölő
R. I. P. baloldal! Megérdemlitek! A gyűlölet nem pálya! Ne csodálkozzatok, ti a fasz rossz végén vagytok és lesztek is mindíg! Ha ha ha ha ennyi balfaszt! Volt pofátok a saját gyerekeiteket is szembeköpni?! GUSZTUSTALAN FÉREGCSÜRHE! Ez az új nevetek!
lampa laz
Ha valaki ezt az egészet elbszta, az karácsony gergely volt amikor visszalépet MZP javára. Dobrev is meg Jakab is megfelezte volna az országot.
lampa laz
@Horizont: Azzal én is tisztában voltam, h nem fog győzni az ellenzék, de abban reménykedtem, h a fidesznek nem lesz meg a 2/3-a. Elkeserítő, h 12 év alatt ilyen mélységig sikerült a fidesznek lebutítani ezt az országot.
kulabombaafityiszre
@Libbantölő: ma, 04:56
Féreg csürhe a repedtseggü rokonságod fideszes szopógép.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 06:06
Örülhetsz fasszopó román csicska.Szophatod a mihályt továbbra is.
Pálinkás Pál
az eredmény borítékolható volt...az aránya meglepett...azóta mondom, mióta a maki neve felmerült,hogy csúfos bukta lesz...sajnos igazam lett...ami a buzeráns biciklista haverját illeti,őt is sürgősen el kell takarítani...és halkan jegyzem meg...azt is mondtam..egy diktatúrát nem lehet finomkodva megdönteni...
Dr. Proktor
A jobbágyoknak jelszavak kellenek, nem mikro- és makrogazdasági elemzések, reális igéretek...
Gazella
Dühös szompatizánsok! Nem Gyurcsány a hibás az ellenzékben, hanem az a szarházi markzay!! Ugyanis ez a kethengeres nullszaldós mezővásárhelyi fasz bunkó nem engedte a pártokat kampányolni!!
Gazella
Meg tegyük hozzá, hogy a narancs nagyban csalt a szavazazokkal!!
kereső
Gyurcsány vonuljon vissza? Már megint itt tartunk? Hiszen szinte teljesen visszavonult a kampányban. Se hire-sem hamva nem volt, egy-egy fb poszton kivül. Talán meg kellene vizsgálni mindazon ellenzéki??? "szürke eminenciások" szerepét , akik MZP-t futtaták, és alapvetően baloldali!!! ellenzéki szavazóbázisra egy "lopás nélküli" fidesz világot kivántak ráerőltetni.
Baranyi Kriszta megkérdezi a tegnap estéről: hol vannak a pártvezetők MZP mögül? Én, kedves Kriszta ezt a kérdést nem tettem volna fel. MZP nem a pártvezetők választása volt, hanem a civileké(bárkiket is rejtsen ez a gyüjtőnév). Ha már kérdezed kedves Kriszta, hol voltak MZP mögül a civilek képviselői?- az MMM mozgalom elnöksége ?
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 07:28
Te ugatsz szerencsétlen csicska román.Elmehetsz vissza sorra te kis román prosti.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 07:59
Kurva anyád neked van azért nem tudod melyik román cigány az apád.Köszönsz is minden kalapos cigány embernek..
Csizmás Kond
Már sokadszorra bizonyossá vált, hogy balfaszkodással, nevezgetéssel, szarháziskodással, lenézéssel nem lehet választást nyerni. Az arrogancia a nagyképűség mindig megbosszulja magát. Az egész baloldali kampányban úgy beszéltek az emberrel mint a kapcával...hát íme az eredmény.
Nyírfa
@Dr. Proktor: 07.10

Szomorúan mosolyogva, de igazat adok.
namihami
@Dr. Proktor: 07.10: @Nyírfa: 08.48: Amikor nem a fej, hanem a gyomor viszi a kezet!
Katalina62
Ez nem Gyurcsány Ferenc hibája! Kár a nyakába varrni! A nép ezt akarta ez lett! Tíz éve hagyjuk azt ami itt történik, de ezek szerint az embereknek ez jó! Akkor mért csak az ellenzék, és Gyurcsány a hibás? Nem Magyarország népe választott? Ezt választotta, megkapta! Tévedés, és önfelmentés csak a politikusokat hibáztatni! Orbán Viktor jól ismeri a népet! Ügy játszik ahogy mi engedjük neki! Ez a többi politikusra is vonatkozik, de mindig mi emberek dontünk!
Nyírfa
@kereső: 07.45

Tudod, mi ütött meg? Hogy az eredményváróból tegnap eltűntek az ellenzéki politikusok, és bottal üthették a nyomukat. Ha ők sokkot kaptak, mit szóljunk mi?
De én nem is a megrendülést érzem igazán felőlük, hanem azt, hogy cserbenhagytak minket. A hajó süllyedt, ők csónakba szálltak, mi pedig ússzunk, ha tudunk, amíg partot nem érünk valahol, vagy bele nem fulladunk a vízbe.
Nyírfa
@namihami: 08.54

A túlélés ösztöne az anyagi síkon. Mindig Maslow piramisa áll előttem, hogyan működik az ember. Az alsó régiókban primitív ösztönlények vagyunk, enni-inni akarunk, védelmet igénylünk, és ennek a biztosítása tölti ki a mindennapjainkat. De néhányan úgy érzik, hogy ez így meglehetősen ingerszegény módja a létezésnek, többre vágynak, vizsgálódnak, felismerésekre jutnak, felfedezéseket tesznek, és rájönnek, hogy másképpen is lehet élni. És így haladgatunk - már, aki - a piramis lépcsőjén, egészen az önmegvalósításig.
Nem túlzás kijelenteni, hogy a magyar nép többsége az alsó régióban helyezkedik el. Ezt muszáj tudomásul venni, mert sem erőszakkal, sem rábeszéléssel nem lehet kirángatni az ősembert a barlangjából. Pontosabban ki lehet, de könnyen lehet, hogy vagy belehal, vagy minket öl meg.
kereső
@Nyírfa: Nem ott van a gond, hiszen ezek az emberek 2018-ban is a fidesre szavaztak. Na, de hova tűnt 1 millió ellenzéki szavazó 2018-hoz képest, miközben a fidesz szavazó tábora nem nőtt. Ez majd akkora csökkenés, mint 2010-ben, amikor 950 ezer mszp-szdsz szavazó maradt otthon.
kereső
@Nyírfa:" A tény az, hogy 2021 szeptember-októberéhez képest eltúnt közel 1 millió ellenzéki szavazó.Sokkoló az eredmény- amely még a 2018.ban elért eredménynél is rosszabb lett. Innentől kezdve nincs ellenzék Magyarországon"- irtam ezt ma reggel,( 7 óra után nem sokkal) még mielőtt török gábor kijött volna az ábrájával.És ezek a szavazók fél év alatt tüntek el.
Nyírfa
@kereső: Nem tudom. Csak nézek ki a fejemből, olyan érthetetlen , ami történt. Nyilván van magyarázat, seregnyi ok, de olyan ütést kapott az ellenzék, amiből magunkhoz kell térnünk. Ami felfoghatatlan, az az, hogy még Budapesten is alig tudtunk győzni. Igaz, hogy végül bezsebeltük a fővárost, de sok helyen csak hajszállal maradt le a fideszes jelölt.
Várom, hogy kiderüljön a szó minden értelmében. Én gyanakszom a 4iG-re. Talán vizsgálódni fog az EBESZ. Hogy a gyanúm nem minden alap nélkül való, azt tegnap éjjel olvastam az egyik hírportálon, csak meg kell keresnem.
ómió
Már ők is látják, hogy még egy normális kesztyűbábot se képes választani!?
kereső
@Nyírfa: "Én elszabtam, Te elszabtad, Mi elszabtuk, ...akkor most már szabhatjuk."
kereső
@Nyírfa: Nincs itt mit vizsgálódni. Ebben az országban ennyi(ke) van benne. Az, hogy az ellenzéki szavazóban sincs "felelősség" érzet, mert egy ember miatt nem megy el szavazni, ezért nem kárhoztatható orbán&Co, ezért egyedül a pártok a felelősek.Visszatértünk 2010-hez.
Aki Én
@Shikari: 06:06 Ha így van, ki a felelős? Nem a kétharmados nemzeti kormány dolga lenne elítélni???
Nyírfa
@kereső: 10.36

Még nincs vége. Ákos az Európai Bírósághoz fordul a levélszavazatok ügyében. Lehet, hogy az új eredmény nem változtatna a kétharmadon, de a szavazás e módját akár el is törölheti, és a felelősöket , ha egyéb nem is történik velük , de feljegyzik a szégyentáblára. Igen, ez egy siralmas 2010-hasonmás, de annál is rosszabb, mert van mögöttünk 12 évnyi tapasztalat.
Nyírfa
@kereső: Te nem érzed, hogy túl nagy a csend? Valami lóg a levegőben.
fergeteg
A Pesti srácok este Dobrevvel akart interjúzni. Mögötte vigyorgott a férj. Babaszva már alaposan.
A hangja már elcsuklott akadozott.
A PS azt monta "már nincs kérdés".
kereső
@Nyírfa: Ugye tudod, " A kutya ugat, a karaván halad"- amig ebben itélet születik, orbán gyorsan lezavarja az alakuló ülést, beiktatják novákot- orbán meg meghirdeti a huxitot, és hogy csatlakozik az ország az eurázsiai szövetséghez, amit putyin vezet. A parlamenti fellhatalmazás megvan hozzá, + lesz egy teljesen "független" államelnök.ádernek ezt már lehet, hogy nem vette volna be a gyomra, ezért kellett a mandátuma lejárata előtt újat választani.
Dr. Proktor
@Katalina62: Ez az MSZP hibája! Hagyta hogy Gyurcsányt lekaraktergyilkolják/leamortizálják...
Gyurcsány hibája, hogy ha már terítékre került akkor ne ugráljon!
Nyírfa
@kereső: 10.52

Biztos vagy benne, hogy Orbán az EU nélkül kell Eurázsiának?
A Huxitot lezavarni nem két nap, évek. Az sok idő, annyi minden történhet ez alatt, amit most még elképzelni sem tudunk. Minden európai ország megszakítani velünk a kapcsolatot, vége lenne a V-akárhánynak. Ráadásul Oroszország és köztünk ott van és lesz is egy stabil, valószínűleg EU-, s akár NATO-tag Ukrajna. Kínának is, az oroszoknak is csak problémát jelentenénk, megnehezítenénk az USA-val, a törökökkel való kapcsolatukat.
Nem olyan egyszerű ez. Arról nem beszélve, hogy Oroszországban is várhatóak változások, még ha ennek jelenleg nincsenek is felkiáltó jeles tünetei.

Hosszú távon végül is bizakodó vagyok, csak...:)
kereső
@Nyírfa: Nem mondtam, hogy egyszerű. De, orbán ebben bizik- amennyiben az eu továbbra is tartja magát a jogállami kikötésekhez.Kell Magyarország Európa közepén, mint "példakép"- efelől nincs kétségem. Hiszen putyin végső célja, a gyenge Európa, a Nato visszavonása -az 1999 előtti állapot visszaállitása. Nem nagyon tűnt fel itt a választási őrületben, hogy orbán és a fideSS meg sem nyikkant az ügyben?, amikor putyin előadta a követeléseit.
És ne felejtsük el, orbánnak jelenleg is él!!! a rendkivüli felhatalmazása, az hogy köben volt egy választás, ebben a helyzetben nem számit semmit.
Gazella
@Horizont: stop. Markzay sehogy nem illett volna az ellenzék élére..
Gazella
@Shikari: Gyurcsányt összekeverted a zsirhájkáddal.
Pálinkás Pál
@kereső: az az 1 millió otthonmaradó ellenzéki a maki miatt nem ment...
Nyírfa
@kereső: 11.19

Lehet, hogy Putyin tervez, amihez Orbán asszisztál, de Európa végez. És Európa hosszabb életű mint Putyin vagy Orbán.
kereső
@Nyírfa: Orbán nem asszisztál. Orbán cselekvő részese ennek a tervnek.Nem statisztát játszik-mint a Szegény Dzsoni és Árnika cimű filmben(abban alakitotta a tolvajt). Az európai térfélen ő a "főszereplő"- és ott van a másik nagy-nagy orosz barát is immár megerősitve- a szerb elnök.Hogy Európa mit tesz, nem tudni- Magyarországgal szemben is összezár-e, vagy fél szemét továbbra is lehunyja , merkel örököseként- nagy kérdés.
Nyírfa
@kereső: 12.29

Ezt másképpen látom. Orbán addig játszhat "főszerepet", amíg ez az orosz érdek.
Ha már nem hozza az elvárt hasznot, ki lesz dobva, mint a felmosórongy.
kereső
@Nyírfa: Orbán eddig trójai faló volt- most meg már "példakép". Még egy jó ideig kell ő putyinnak ebben a pozicióban, meg a "erős, szuverén nemzetállam" eszméje.
kereső
@kereső: Az csak Ukrajnát nem illeti meg.De ez ne zavarjon senkit a gondolkodásban.(mármint abban, hogy orbán mit gondoltat erről).
Aki Én
@Shikari: ...akkor mégis bűnözőknek fedeznek?
Nyírfa
@kereső: 12.36

Oké, világos, de most azon filózgatunk, hogy kell-e Orbán az EU nélkül. Hol lenne Magyarország erős nemzetállam-minta egy Huxit után? Oroszország biztosítaná? vagy Kína? És hogyan? Ráadásul meggyőződésem, hogy Putyin ugyanúgy a végjátékát éli mint Orbán. Ez az utolsó felvonásuk.
Lehet, hogy a tegnapi napnak ezt az eredményt kellett hoznia. Azért, hogy legyen idő rendezni a sorainkat, átgondolni, hogyan, merre, kivel tovább. És, mire Orbán feladja, addigra lesz egy ütőképesebb csapatunk, egy igazabb, őszintébb, harcosabb, okosabb. Én, most ebbe a gondolatomba jó erősen bele is kapaszkodom. :)
kereső
@Nyírfa: Kapaszkodj. Sok viz lefolyik a Dunán, mire ez megtörténhet. Addigra orbán kormányzó lesz, és semmiféle választásra és egyéb "marhaságokra " nem lesz szüksége."Az "álmodozás", az élet megrontója, mely kancsalul, festett egekbe néz". Maradjunkk a realitások talaján, és nagyon figyeljünk arra, amit orbán és szócsövei az elkövetkezendő hetekben mondani fognak, mert benne lesz a jövő. No, nem nyiltan-mert azt nem fogják.
Nyírfa
@kereső: Álmodozni nagyon jó, az ember közben teremti is azokat a jövőbeni történéseket, amelyeket szeretne megélni. Persze, nem az ész nélküli fantáziálásokra gondolok, hanem olyasmire, ami tiszta örömet okoz. No de félre az álmodozással - azért az álmokkal ne! -, már amennyiben annak nevezhető a következtető gondolkodás, amihez nem sok minden kell, csak figyelem és az átlagosnál komplexebb látásmód. Erre mondja a népi bölcsesség, hogy nézz tovább az orrod hegyénél.

Valóban nagyon fontos, hogy mit fog tenni Orbán - a beszéde kevésbé mérvadó, hiszen hazudik mint a vízfolyás - , és árgus szemekkel kell vizslatni minden mozdulatát, de nem szabad elfelejteni, hogy Orbán Viktor csak egy ember a 10 millió magyar közül.
A hangsúlyt én arra fektetném, hogy ezzel a 10 millióval lehet-e haladni, vagy kössük fel az útilaput, és húzzunk el innen, amilyen hamar csak tudunk. Én, momentán, egyelőre, nem tudok, de ez remélhetőleg senkit nem fog befolyásolni.
Ha abból a megfontolásból, hogy jó választ tudjak adni, mindig a másikra helyezem a fókuszt, akkor az egész életem a kényszerű reagálások sorozatából fog állni. Ez a reaktivitás. Ezzel szemben én a kreativitást preferálom, vagyis, a másiktól függetlenül, felépítem a saját életemet. Ez nem azt jelenti, hogy azt a bizonyos másikat - személyt, csoportokat, mindenkori közösséget - abszolút figyelmen kívül hagyom, szó nincsen róla, azt azonban igen, hogy a kitűzött célomtól nem hagyom eltéríteni magam.

Tehát, ez az ellenzékre lefordítva annyit jelent, hogy nem szabad Orbán után mennie.
Maradjon Parlamenten kívül, szervezzen közösségi hálót, ha kell, vesse be a polgári engedetlenség eszköztárát, ha úgy tetszik, működjön árnyékkormányként , paralel hagyja Orbánt elsüllyedni abban a mocsárban, amelybe lavírozta magát.
kereső
@Nyírfa: Mennyivel jobb lenne a "közérzetünk", ha ezt meghallanák a pártok!Mert ez, igaz már 2018 óta nem "parlamenti képviseleti demokrácia", hiszen az ellenzéki szavazókat képviselőknek a formális jogositványokon kivül semmi lehetőségük nincsen arra, hogy képviseljék az ellenzéki szavazókat. És ugye 2018-ban ez még 2,8 millió ember volt. A szavazáson résztvevők fele. És akkor ott világosan látszott, hogy manipulálták a választási adatokat.
Nyírfa
@kereső: 17.03

Tudod, mi jutott eszembe. aHang. Itt kiabálhatunk.

ahang.hu/

szabad.ahang.hu/

Indítanék petíciót, de csekély az informatikai tudásom, így nem merek belekezdeni.
Aláírni szoktam másokét, ha egyetértek a céllal.
Egyébként ők is kint voltak a szombati, Ukrajna melletti tüntetésen.
Ha már ez a szombat: nagyon rossz érzésem lett, amikor odaértem. Alig voltunk , talán 2-300-an. És átfutott rajtam, ha a választások előtt ennyire nem indul be , nem is a vidék, de Budapest, ha már Juhász hívó szava nem mozgósít, akkor mi lesz holnap?
Csizmás Kond
Nem kell izgulni...előkerül csak még büdösebben..
Németh István
@Nyírfa: te tudod mire indíthatsz petíciót? A juhász seggét nyalva szaros nyelveddel petíciózzál a legjobban szeretett rokonodnál! te barom fasz a tüntetők azért tüntettek, mer átverték őket! Te undormány állat! címeres állatkert, mit tudsz te egy seggdugasz agyú barom!!
Nyírfa
@Németh István: Sötétben mindig nézz a hátad mögé!
surdilloFUJT
@kereső: Nagyon kiváncsi lennék,valszeg sokadmagammal,hogy a mészaros (orbán) tulajdonában lévő,a választást bonyolító szoftverek,milyen manipuláción estek át???mennyit adtak hozzá,és mennyit vettek el?Természetesen ez nem menti a nemtötődöm,lusta ,ellenzéki szavazók távolmaradását!!!
surdilloFUJT
@Csizmás Kond: nálad aki orbi hátuljából táplálkozol,már csak a durbincs,lehet büdösebb!!!
surdilloFUJT
@Németh István: Eddig úgy tudtuk te vagy a fitymasz cimeres ökre,de a kondi,meg durbincs is versenyben van!!!
Gyurka80
@evacica: Szavazókat hibáztatod? Ez marha demokratikus!
Gyurka80
Böszmeferi! Ti mondtátok, nem?A HATALOM A NÉPÉ!A nép elzavart benneteket.Ennyi.
terlasz
@Gyurka80: "A nép elzavart benneteket"
A vidéki szolgalelkűek (vannak kivételek) igen, de a mindig felvilágosultabb főváros már nem.
karma1
@kereső: 07.45-re: Ahogy mondod - hol volt pl.Magyar Gyorgy? (Jo, Hadhazy el volt magaval foglalva), de ok ketten vezetoi voltak az MMM mozgalmanak.
Ezek az idiotak most is csak gyurcsanyozni tudnak - nagyon piti modon - DEHAT MOST MEG EPPEN AZ A BAJUK, hogy NINCS ELOTERBEN???
Akkor most mi a faxt akarnak?
naja, mivel a gyurcsanyozok most hianyoljak Gyurcsanyt, mint boxzsakot, mert nincs kit baxogatni?
Ilyen egy szanalmas bagazst, mint ez a sok gyurcsanyozo...:(
karma1
@kereső: Kulfoldre, Aranyom, KULFOLDRE tunt, - es onnan szavaz, ha tud, vagy akar. De mivel a kinti szavazas baromira nehez, igy valoszinu eleve lemond rola!
karma1
@kereső: 12.36-ra: orban nem sokaig jatszhatja el a :szuz kurva" szerepet: putyinnak igenis csak az EU-val es a NATO-val egyutt ertekes, - plane most, hogy kiderult, hogy a magyar kulugyet tulajdonkeppen putyin emberei uraljak, es az orosz bank a diplomaciai vedettsegukkel is csak egy eloretolt kemkozpont. Most kell(ene) csak igazan bennmaradnia orbannak az EU-ban - de ez mar nem fog menni! putyinnak nincs arra tovabb penze, hogy szamolatlanul adja azt orbannak - Kina meg pont nem fog adni putyin pincsijenek penzt, ok azt gondoljak, hogy oldjak meg egymas kozt az orosz es a magyar diktatorok!
@Nyírfa: A profeta szoljon beloled, amikor a vihar elotti csendet emlited!
Erdekes modon orban mar annyit belengetett, hogy teljesen uj arcok jonnek az uj kormanyba - szoval ujabb verszivokat szabadit a nepre - na, ezek mindenkinel szemtelenebbul kovetelik majd a penzuket, hogy nagyon gyorsan ugyanolyan magasra emelkedjenek, mint akik mar evek ota nyaljak orban segget, de ebbol egesz biztos baj lesz, mert orban nem fogja tudni oket ugyanolyan tempoban gazdagitani, mint ahogy az elozo sleppjevel tette!
mar regota ugy gondolom, hogy az ellenzek valoban nem nyerhet pusztan a bekes, demokratikus eszkozeivel - marad tehat a belso puccs, amit lehet, hogy eppen azok az ujak fognak megcsinalni, akiknek meg nincs vesztenivalojuk, de lehet , hogy jovojuk se lesz orban alatt!
karma1
@sgl: Onnantol kezdve nem tiszta a szavazatszamlalas, hogy 1/ belepett gattyan pornos az informatika bizniszbe is, 2/ meszaros lolo egyik cege csinalja a gepi adatfeldolgozast. Szoval a kor bezarult.
Gyurka80
@terlasz: "mindig felvilágosultabb főváros" HAHAHAHA. Történelmünk bizonyítja, hogy mindig rossz politikusaink voltak, és azok fővárosiak voltak (kun bélálktól kezdve de előtte is) ! A pöstiek libsi bagázs , azt hiszik az a haladó, pedig NEM!
Gyurka80
@karma1: Aki külföldön fizet adót azokra szavazzon, ha levélben szavazhatnának akkor olyan nagy csalások lennének, mint amcsiknál!
Gyurka80
@karma1: Mennyi hülyeséget tudsz összehordani új-zélanból. nem csoda fejjel lefelé vagy hozzánk képest!
vitriol
Az ellenzék ostoba módon egymást hibáztatja a bukásért, miközben a fidesz elégedetten röhög a markába! Épp elég jel mutat arra, hogy nem az ellenzék hibázott, hanem a fidesz újította meg a már mindenki által ismert választási csalások különböző formáit. Ez az újfajta csalás kivédhetetlen volt és a fidesz túl is tolta, mert még ők sem kalkuláltak 2/3-al. Nem véletlen, hogy nem csak a magyarok, de még a külföld is megrőkönyödve vette a hírt, hiszen ilyen voksolás még sehol a világon nem volt. Az ellenzék abban hibás, hogy tudomásul vette az eredményt, ehelyett minden módon ki kellene deríteniük a világraszóló csalás hátterét a legkiválóbb szám.gépes szakemberek segítségével!
Gyurka80
@vitriol: Ja csalás, persze hülyejóska!
csetere
@evacica: Ha nincs Márky Zay, nem lett volna ennyire rossz az eredmény. Ő a felelős és akik elindították.
CsipkeRózsa
A fidesz 2/3-os győzelmének, sőt győzelmének fő felelősei a választók!
evacica
@Gyurka80: Bizony ök is hibásak, hagyták magukat befolyásolni a fidesztől és nem emelték fel a feneküket a fotelből és nem mentek el szavazni!Én sem vigan dalolva szavaztam Marki Zayra, de ha Orbán leváltásához ez kell megtettem!
Gyurka80
@evacica: Akkor megerőszakoltad magadat.Mert egy idiótára szavaztál, aki min.elnök lett volna?, tönkretette volna az országot, gratulálok.
vacsi
@vitriol: Nyugodj meg: semmiféle választási csalás nem volt, a magyarok nagy többsége nem hisz a szerencselovagokban, mikor van egy megfelelő kormánya, megfelelő miniszterelnöke.
evacica
@vacsi: Hátha neked ez a tolvaj hazug kormány megfelel nagyon sajnállak!
Pági
@Gyurka80: még ennél js jobban ? Mert most itt van a kánaán?
csetere
@Szalay Miklós: @Nyírfa: A magyarázat szerintem Márky Zay személye. Őt az ellenzékre sózták anélkül, hogy előtte egyeztettek volna. Nincs mögötte több pár ezer embernél. Az helyett, hogy Gyurcsányra és Jakab Péterre mutogat, inkább nézne önmagába. Az a sok sértés, amit az emberekre mondott, átlépett minden határt. Ha nincs a DK és a Jobbik a többi ellenzéki párttal, ő sosem lehetet volna polgármester. Teljesen alkalmatlan volt erre a pozícióra. A választás utáni beszéde szánalmas volt. Háromszor is saját magát fényezte, el is kapcsoltam. Akik indították, miért nem álltak mögé? Lapulnak. Ha ő még egyszer indul, el sem megyek.
csetere
@sgl: MKárky Zay a hibás, ő kérte Gyurcsányt, hogy ne kampányoljon.
csetere
@sgl: Ki tudja milyen szavazóurnákat hoztak? Valódiak voltak? Nem hiszem el, hogy az a hatszázezer külföldön dolgozó magyar rájuk szavazott volna csaknem 100%-ban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.