A Police.hu számolt be arról, hogy az éjszaka folyamán egy rendőrök elől menekülő embercsempész egy felüljáró oszlopának hajtott a fővárosban.

Nekihajtott egy felüljáró oszlopának a rendőrök elől menekülő embercsempész a fővárosban
Fotó: Mentőautó a főváros IX. kerületében, a Gyáli út és Illatos út kereszteződésében lévő felüljárónál 2022. április 9-én. A rendőrök április 9-re virradóra egy lengyel hatósági jelzésű, Budapest felé tartó autót akartak ellenőrizni az M5-ös autópályán, az illegális migránsokat szállító autó vezetője azonban nem állt meg a rendőri jelzésre, hanem több közlekedési szabályt megszegve továbbszáguldott a XIX. kerület felé. A gépjármű végül a felüljáró oszlopának hajtott. Az autóban négy – magát albán állampolgárnak valló – utas volt, akik jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni, őket a mentők vizsgálatra kórházba vitték. A kocsit vezető 25 éves szerb férfit a helyszínen elfogták és előállították. MTI/Mihádák Zoltán

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség rendőrei

egy lengyel hatósági jelzésű autót akartak ellenőrizni 2022. április 9-én 0 óra 30 perc körül, amely az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszán a főváros felé közlekedett.

A Police.hu közlése alapján a jármű vezetője a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, több közlekedési szabályt is megszegve továbbszáguldott a XIX. kerület felé.

Az intézkedésbe ekkor már a Nemzeti Adó- és Vámhivatal mellett a BRFK egységei is bekapcsolódtak az intézkedésbe.

A jármű végül 0 óra 35 perc körül a ferencvárosi Gyáli út és Illatos út kereszteződésében lévő felüljáró oszlopának hajtott. A baleset során személyi sérülés történt.

Az autóban ülő négy utas albán állampolgárnak vallotta magát, jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni. Vizsgálati célból a mentől kórházba szállították őket.

A kocsit vezető 25 éves szerb férfit  a helyszínen elfogták, majd a BRFK X. Kerületi Rendőrkapitányságára állították elő.

Nekihajtott egy felüljáró oszlopának a rendőrök elől menekülő embercsempész a fővárosban
Fotó: Összeroncsolódott személyautó a főváros IX. kerületében, a Gyáli út és Illatos út kereszteződésében lévő felüljárónál 2022. április 9-én. A rendőrök április 9-re virradóra egy lengyel hatósági jelzésű, Budapest felé tartó autót akartak ellenőrizni az M5-ös autópályán, az illegális migránsokat szállító autó vezetője azonban nem állt meg a rendőri jelzésre, hanem több közlekedési szabályt megszegve továbbszáguldott a XIX. kerület felé. A gépjármű végül a felüljáró oszlopának hajtott. Az autóban négy – magát albán állampolgárnak valló – utas volt, akik jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni, őket a mentők vizsgálatra kórházba vitték. A kocsit vezető 25 éves szerb férfit a helyszínen elfogták és előállították. MTI/Mihádák Zoltán

Forrás: Police

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.